2016. dec 27.

Karácsonyi gyilkosságok - Miért nincs halálbüntetés?

írta: Beverly Kills
Karácsonyi gyilkosságok - Miért nincs halálbüntetés?

Döbbenet! Karácsony előtt egy 58 éves férfit vertek agyon a ruhájáért. A sors fintora, hogy a végén az egészet a kukába dobták. Az egyik tettes egy 8 gyerekes apa - akit ugyebár egy nevelt fel, egy nevelte ilyenné (kivéve ha árvaházban töltötte a gyerekkorát), ami remekül alátámasztja azt a senki által be nem vallott tényt, hogy csak azért, mert egy nő szül egy gyereket, nem lesz jó ember vagy okos vagy becsületes, tisztességes, NEM lesz a "tudás" birtokában. Ez természetesen a férfiakra is igaz, ahogy ebben az esetben is láthatjuk!

gyilkossag.jpg

Ha én lennék az elnök, miniszterelnök, akárki, azonnal visszaállítanám halálbüntetést és MEGSZIGORÍTANÁM a kivételt képező esetek feltételeit, magasról tennék az Európai Unióra. Vannak, akik nem érdemlik meg a levegőt sem, amit belélegeznek. Ráadásul az adófizetők pénzéből etetik az elítélteket, tartják fenn a börtönöket, a börtönőröket, stb.

Még döbbenetesebb az az eset, ami karácsony első napján történt: egy agresszív, alkoholizáló férfi agyonverte az élettársát (halálra rugdosta amikor már a földön feküdt), akit két hónappal ezelőtt még meg is erőszakolt néhány huligán. Állítólag ezért lett "féltékeny" a férfi és jött ki belőle, a már amúgy is jelenlevő vadállat. 13 éve voltak együtt, a pasi egy napot sem dolgozott, a nő tartotta el.

Kérdéseim a következők lennének:

MIÉRT választott egy munkakerülő, alkoholizáló férfit ez a szerencsétlen nő?

MIÉRT hitte azt, hogy neki EZ a pasi jár, mit szerethetett rajta?

MIÉRT tűrte 13 évig a verést, az ingyenélést?

MIÉRT hitte azt, hogy ez ÍGY VAN RENDJÉN, EZ AZ ASSZONYSORS, neki ezt tűrnie kell, egy férfinak joga van őt verni, kínozni, bántani? MIÉRT hitte azt, hogy ő nem üthet vissza, úgysem győzhet? Miért hitte, hogy gyengének született és ezen nem lehet változtatni edzéssel, erősítéssel?

Kegyetlenség lenne azt mondani, hogy a halála "törvényszerű" volt? Csodálkozni csak azon lehet, hogy 13 évig életben volt a pasi mellett és nem előbb verték agyon.

Hölgyeim! Szülők! EZ AZ ÁRA annak, ha a LÁNYAITOKAT (és magatokat) fizikailag gyengévé, potenciális ÁLDOZATTÁ, alárendelt, szolgalelkű, szarpucoló házicseléddé nevelitek, aki "tartozik" a pasijának/családjának a kiszolgálással, mert a nagy és erős férfi az úr a házban, valamint a nők nem is emberek, nem egyenjogúak, nem egyenértékűek a férfiakkal!

Szólj hozzá

apa férfiak karácsony nők halálbüntetés gyilkosság egyenjogúság