2019. jan 06.

Albérlet szexért NEM prostitúció??? DEHOGYNEM! Plusz INGYEN szex a férfiak számára!!!!

írta: Beverly Kills
Albérlet szexért NEM prostitúció??? DEHOGYNEM! Plusz INGYEN szex a férfiak számára!!!!

A hülye nők újra megalázzák magukat!

         Nagyokos ügyvédek szerint maximum erkölcstelennek lehet minősíteni azt a

mostanában egyre gyakoribb jelenséget, miszerint ronda, öreg, kövér és/vagy nős férfiak olcsó albérletet kínálnak szexért cserébe fiatal nőknek. Hogy lehet ez NEM prostitúció? A lányok anyagi nehézségek miatt, kényszerből mennek bele ebbe a mocskos üzletbe, gyakorlatilag a fenekükkel (is) fizetnek, és nem szexuális vágyból, csak kényszerűségből, undorodva létesítenek szexuális kapcsolatot egy ronda pasival. Kvázi eladják a feneküket egy albérletért cserébe, amit még nem is ingyen kapnak meg. A férfiak meg részben természetbeni ellenszolgáltatásért adnak ki lakást, szobát.

           Tehát a hülye nők kefélnek is meg fizetnek is egy ronda, nőknek amúgy nem kellő férfinak.
Létezik ennél jobb és tökéletesebb prostitúció? Amikor egy nők fenekét megvásárló férfi még pénzt/juttatást is kap  a megvásárolt nőtől az aktus után?

         
          Mi más is lehetne a fenekét albérletért kiárusító nő, mint prostituált? Csak annyi a különbség, hogy ő nem a sarokra áll ki, hanem „házon belül” intézi az üzletet.


         Milyen ember, milyen lelkületű, személyiségű nő és férfi képes erre?

Agyhalott szukák!!! Ne égessétek, alázzátok le tovább magatokat és a többi nőt!!! Tisztességes munkával oldjátok meg a problémáitokat, ne a valagatok ELADÁSÁVAL!!!! Csak a prostitúció jut eszetekbe minden anyagi jellegű problémára??? Erre nevelt az anyátok? Ő is kurva volt? Büszkék vagytok magatokra miután leszoptátok a főbérlőt??? Ezzel megoldódik a problémátok egy életre? Túlóráról, mellékállásról még nem hallottatok??? Nem veszitek észre, hogy megraboljátok saját magatokat, a testeteket, a valagatokat? Mocskossá, piszkossá, fertőzővé teszitek a testeteket a sok büdös, koszos, ápolatlan, fertőző disznó által?

Ha nem elég a fizetésetek, inkább menjetek ki tüntetni az egyenlő és igazságos bérekért, NE alázkodjatok meg a hímsoviniszta férfiak előtt, akik kitalálták, hogy a nőktől elrabolják törvényesen a fizetésük egy részét PONTOSAN azért, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, függjenek anyagilag a férfiaktól és azok a markukba röhögve használják ki szexuális tárgyként az agyhalott nőket, mint ti!!!

prostituco-alberlet-szexert.jpg


        Rémisztő, hogy nem tudhatjuk sajnos, hogy pl. a minket gyógyító orvosnő, a hajunkat vágó fodrásznő, a minket képviselő ügyvédnő vagy a péküzletben a zsemlét nekünk eladó nő mennyiért árulta/árulja a fenekét, hogy lakhasson valahol.

 

Szólj hozzá

prostitúció férfiak nők nőket vásároló férfiak albérlet szexért tökéletes prostitúció