2019. sze 13.

"Nők által is végezhető..."

írta: Beverly Kills
"Nők által is végezhető..."

Újabb megalázó hirdetés, ami néhány napja egy ingyenes újságban jelent meg. Egy gyöngyszem, ami remekül tükrözi, mit is gondol a világ még mindig a nőneműekről!

Sajnos, legtöbbször nem alaptalanul, de akikre nem vonatkozik, azok sem kérik ki maguknak, csak legyintenek, amivel kvázi az egyetértésükről biztosítják a világot. Sokan észre sem veszik benne a megalázást, annyira hozzászoktak vagy teljesen természetes számunkra, így van rendjén, megváltoztathatatlan.

fenykep1419.jpg

Íme, a hirdetés szövegének részlete:

"Nők által is végezhető, elektronikai érzékelők és kábelek összeszerelésére keresünk operátorokat..."

Hogy mit is jelent ez valójában, ha valaki egy picit is jobban átgondolja? A következőket.

Nők által is, azaz gyengeelméjű, műszaki analfabéta, értéktelen, csak szarpucoláshoz, szaporodáshoz és etetéshez értő, fizikához- matematikához köze sincs gyenge agyú-fizikumú Béna Bözsik is 70-es IQ-val képesek elvégezni, annyira egyszerű. Annyira egyszerű, hogy öt-tízéves fiúkat is felvennénk, ha létezne gyerekmunka, de nem létezik, így a gyerekeket a fiúgyerekekkel egyenértékű nőkkel vagyunk kénytelenek helyettesíteni. Annyira egyszerű a munka, hogy férfiaknak nem is ajánljuk igazán, mert számukra nagyon megalázó lenne ez a felettébb primitív munka, amihez hasonlót utoljára a Neander-völgyiek végezhettek.

Szólj hozzá

diszkrimináció megalázás Nők által is végezhető munka