2019. dec 22.

Szolga Anyu terheit átvenni egy napra! Azta! Hová írjuk fel?

írta: Beverly Kills
Szolga Anyu terheit átvenni egy napra! Azta! Hová írjuk fel?

Ezzel az okostelefon szolgáltatást hirdető reklámmal a világ újfent elismeri, hogy Anyu egy

koszos, piszkos, napi 24 órás szarpucoló házicseléd, zabáltató konyhásnéni, tenyészkanca és szex tárgya egyben. Kifejezetten erre és csakis erre született, ami öröktől fogva való és megváltoztathatatlan!!!

CSAK az ő kötelessége egy FELNŐTT, épkézláb embert, a “társát”, a FÉRFIT (urát, parancsolóját, gazdáját, tulajdonosát, eltartóját, kitartóját) meg az X számú gyerekeit éjjel-nappal kutyaként szolgálni, CSAK NEKI vannak “terhei” meg kötelességei otthon, Apunak és a tizenéves kölyköknek nincs. Apu meg a kölykök csak azért járnak haza, hogy a nekik járó, 24-órás, teljes körű kiszolgálást megkapják Anyutól, mint egy szállodában, csakhogy ők NEM fizetnek érte.

Bár a reklám a terhek megosztását is megemlíti, de a lényeg nem ez. Kötve hiszem, hogy a szolgáltatás igénybevételén túl bárkinek is eszébe jutna a kizsigerelt anyja válláról terheket levenni a "szemét kivitelén" túl, inkább az, hogy de jó, hogy az én anyám tök hülye és nem várja el!

ANYURA és az ő kényelmére, szükségleteire, boldogságára SENKI NEM GONDOL, SENKIT NEM ÉRDEKEL!!!! Elég boldogság számára, hogy vagyunk neki és van kit térden csúszva kiszolgálnia, nem?

Apunak a világ szerint egyáltalán nincs köze a családjához, háztartásához, csak azért létezik egy családban a kölykeivel együtt, hogy hülye Anyuval kiszolgáltassa magát, hogy kizsigerelje, kihasználja, kifacsarja hülye Anyut amennyire csak tudja, és boldogan élje az életét minden különösebb megerőltetés nélkül (max. leviszi a szemetet hetente egyszer).

Persze ez kizárólag a hülye idióta szolgalelkű, rabszolgaagyú Anyuk hibája és bűne, mert ők azok, akik elhiszik, hogy mindez igaz, és még büszkén verik is a mellüket, hogy milyen erősek és nélkülük összedőlne a világ.

Ideje felébredni a kómából Anyuk, mert a rabszolgaságotokat csak TI szüntethetitek meg!!! CSAK TI parancsolhattok megálljt ennek a tízezer éve tartó koszos szolgaságnak!

Persze, ehhez előbb rá kellene ébredni a cukormázzal leöntött rabszolga mivoltotokra!!!

Cukormáz = “gondoskodás, szeretet, anyai kötelesség, anyai szeretet” (azaz, örülj neki, hogy te pucolhatod a szart, hogy csak a te osztályrészed ez a megtisztelő feladat, mert így legalább magad is elhiszed, hogy a rabszolgaság egyenlő a “szeretettel” és ezáltal fontosnak, értékesnek érezheted magad, és büszke lehetsz valamire, amit a férfiak szégyellnek és megalázónak tartanak, ha nekik kellene csinálniuk)

Ha szeretem az uramat, parancsolómat, akkor ki is szolgálom, ez a nő kötelessége” (ki mondta neked, hol van megírva, hogy a szeretet egyenlő a rabszolgaságoddal és csak egyoldalúan, a te részedről???)

Köszönöm, hogy vagy nekem drágám, mi is lenne velem nélküled?” (és milyen jó, hogy ilyen hülye vagy, így nem nekem kell magamról meg a kölykökről gondoskodnom, nem én szakadok meg a munkában, hanem te, én meg nyugodtan nézhetem a tévét és röhöghetek rajtad a markomba)

ó milyen erős vagy, te vagy a legjobb anya/feleség a világon, hálásak vagyunk neked” (ugyanaz, mint az előző: de jó hogy amíg ilyen ostoba vagy, addig nekem nem kell törődnöm semmivel, élhetem a saját életem, míg te nem)

Szólj hozzá

T-Com reklám Anyu terheit levenni egy napra -reklám szolga anyu Magenta1