2020. jan 27.

Hájas Schorbert Norbi csalja "tökéletes" Rékát

írta: Beverly Kills
Hájas Schorbert Norbi csalja "tökéletes" Rékát

norbihaja.jpg

Aki visszahízik, az nem normális” – Schobert Norbert a Sztárfórumban" (mindegy milyen okból) - főleg az ne bíráljon másokat, akinek olyan génjei vannak, hogy pár nap edzéskihagyás után rögtön hájat növeszt.

hajasnorbi1.jpg

hizottnorbi.jpg

Úgy tűnik, a legkisebb gyerek még nem igazán van oda a koplalásért és az egy életen át tartó mindennapi edzésért.

norbhaj.jpg

Nekem kisebb cickóim vannak (szerencsére)

norbihaj.jpg

norbifiatalhaj.jpg

hajasnorbi.jpg

 

Talán valakinek meg kellene kérdeznie Norbit, miért is csalta meg 3-szor vagy 4-szer is a tökéletes testű (de nem arcú) feleségét, Rékát??? (Nem mintha Norbi olyan gyönyörű lenne). Nem hinném, hogy kizárólag a műtét utáni kapuzárási pánik miatt, mivel már jóval azelőtt is rebesgettek a népek ezt-azt.

Persze "Réka azonban okos asszony lévén kivárt, félretette büszkeségét, és gyermekei jövőjét szem előtt tartva megbocsátott." DE FŐLEG A LUXUSÉLETÉT, HÍRNEVÉT NORBI MELLETT, ÁLTAL TARTOTTA SZEM ELŐTT!!!!.

Szóval """okosnak"""" számít minden olyan prosti, aki eltűri, hogy az ura-parancsolója megalázza, megszégyenítse, és egész világ rajta röhögjön, 'csak' azért, hogy a pénzforrása (ura-parancsolója) megmaradjon, és ne kelljen dolgoznia (ez esetben, hogy ne veszítse el a kizárólag Norbival együtt létező hírnevét-jövőjét!). A 'csak' azért van így jelölve, mert rengeteg nőnek ez a világon a legfontosabb, ez az első szempont az értékrendjében. Sajnos.

A gyerekei érdeke, jövője lenne egy az anyjukat ki tudja hányszor megcsaló, megalázó apa? Kétségkívül a jövőjüket jelenti Norbi, már ami a pénzt, anyagi jólétet, luxust illeti, de az érdekeiket illetően már kétségek merülnek fel.

Szólj hozzá

dagadt nők Schorbert Norbert hájas Norbi csalta Rubint Rékát