2019. okt 06.

Hímsoviniszta "sztendáposok"

írta: Beverly Kills
Hímsoviniszta "sztendáposok"

Szerencsére csak ritkán jut időm a két tv csatornán is futó régebbi meg viszonylag új humorparádét, de nem is baj, mert mindig megbánom, amikor időnként végignézek egy-két agyalágyultat.

Sajnos, én is emberből vagyok, sóvárogva vágynék a jó poénokra, a nevetésre, de csak ritkán tudok szívből nevetni, mert a nőket kicsúfoló, degradáló, más állatfajhoz soroló, jobbára hímnemű humorzsákoktól sokszor sírni támad kedvem.

A legújabb gyöngyszem egy szemüveges faroktól származik - neveket nem tudok, mert nem érnek annyit, hogy megjegyezzem a nevüket, még ha időnként tényleg nagyon eltalálnak egy-egy poént.

Tehát a szemüveges farok (többségük "családapa") kijelentette valamelyik régebbi baromságparádéján, hogy amikor rá vannak bízva a gyerekei, akkor "boldogtalan anya", ha nem kell a kölykei közelébe se mennie, akkor meg "boldog apa". És ezen sokan röhögtek a közönség soraiban!!! Tehát neki havonta legfeljebb egyszer kell egy órát "bébiszitterkednie" a kölykei fölött, és még az is sok, büntetésként fogja fel és elveszi a kedvét az élettől is. Ennyit az APASÁGRÓL!!!

Ha ez nem lenne elég, akkor tettetett csodálkozással, de valójában dicsekedve megemlítette, hogy "nem érti, miért neki gratulálnak a gyerekhez még egy évvel később is", amikor neki ez "semmibe nem került", nem ő, hanem a hülye felesége szenvedett vele, meg tartott neki másfél évig a kínszenvedés koplalás, jóga, torna formájában, amíg leadta az óriási súlyfelesleget, amit felszedett, és persze úgy kell neki, hahaha!".  "Na és találjátok ki - folytatta baromarcú -, ki volt az, aki a szülés után 5 perccel már rágyújtott?(miközben a feleségének még a szétszakadt valagát varrták össze)" - mutatta, hogy persze ő, majd ezen is mindenki jót röhögött.

Ki a hülyébb? Ő (meg a többi humorzsák) vagy a felesége (ik), akik hozzájuk mentek, gyereket csináltak velük és ezek után is maradnak mellettük (pénzért)???????? Vagy aki még mindig meghallgatja a baromságaikat?

Szólj hozzá

stand up comedy apaság hímsovinizmus