2019. már 07.

Nőnap vagy Cselédnap?

írta: Beverly Kills
Nőnap vagy Cselédnap?

Nőnap vagy Cselédnap???

 

    Újabb cselédünnep közeledik. Pedig nem azért kellene „tisztelni” a nőket, mert kiváló alárendelt mindenes cselédek, akik még

büszkék is arra, hogy másokat szolgálnak ki éjjel-nappal, mint egy cselédlány a nagyságosékat, akik nem akarják bepiszkítani a kezüket a saját mocskuk eltakarításával, ahogy a férfiak sem, ezért pakolták és pakolják a nők nyakába a piszkos munkákat, úgymint boldog-boldogtalan után szarpucolás, boldog-boldogtalan zabáltatása, és a göncei kimosása. Könnyedén megtehetik ezt a férfiak, mert a „nők csak nők, az teszi őket boldoggá, ha kiszolgálhatnak minket, férfiakat, minket meg az, ha kiszolgálnak” kürtölte világgá alacsony IQ-jának ékes  bizonyítékát egy agyhalott villalakó férfi másik 3 pasi egyetértésével, majd jót röhögtek a hülye nőkön. Mit mondjak, meg is érdemlik!

    Azért meg pláne ne ünnepeljük a „nőket”, mert engedelmes szex tárgyakként minden kívánságát teljesítik egy férfinak egy szál virágért (anyagi javakért) cserében, és a tökéletes szórakozás, kikapcsolódás megtestesítői a férfiak számára egy „fárasztó munkanap” után mind a viselkedésükkel, mind az öltözködésükkel, a külsejük cicomázásával.

   Ne ünnepeljük továbbá a tökéletes anyapótlékokat, akik a férfiak nagy-nagy örömére és a saját ökörségük ünneplésére kisbabaként bánnak egy életen át és a gyerekeiknek tekintik a házastársukat, és még el is hiszik, hogy ez a normális nő-férfi kapcsolat, ezt jelenti a „gondoskodás” és „szeretet”, miközben ebből a gondoskodásból, szeretetből semmit nem kapnak vissza, csak azt, hogy miközben a konyhában robotolnak, az uruk a tévé előtt ülve röhög rajtuk és áldja a sorsot, amiért talált egy méltóság, önbecsülés, emberi tartás nélküli cselédet. És NŐNAPON visz nekik egy szál szegfűt 80Ft-ért, akik erre összecsinálják magukat a boldogságtól és megerősítik magukat abban, hogy  nélkülözhetetlenek, nélkülük megállna a Föld!

    A különbség a cselédlány és a mindenes cseléd nők között, hogy a cselédlánynak van munkaideje, kimenője és fizetést kap a szolgálataiért, a nők meg térden állva, hason csúszva, 24 órában, heti 7 napban csinálják ingyen és bérmentve. Hacsak nem soroljuk ide a havi kosztpénzt/konyhapénzt, amit az uruk, parancsolójuk tesz le az asztalra havonta, amiből „ellophatnak” valamennyit, hogy ruhát, cipőt vehessenek maguknak. Na meg ott van az adófizetők pénzéből járó családi pótlék meg egyebek.

    NE a mindenes cselédeket ünnepeljétek, akik minden területen orrba-szájba, elölről-hátulról kiszolgálnak titeket éjjel-nappal önként és dalolva és még el is hiszik, hogy ezért vannak a világon! Ne csak azért kelljenek a nőneműek, hogy legyen aki kiszolgál benneteket egy életen át és SEMMIT sem kér cserébe, nem kér vissza viszonzásul semmit abból, amit mindenes cselédként ad, ráadásul még meg van győződve arról, hogy amit csinál, az maga a "feltétlen szeretet" és "gondoskodás". A gondoskodás és szeretet kölcsönös, NEM egyoldalú! És nem úgy kölcsönös, hogy évente kétszer, nőnapon meg anyák napján visztek nekik egy csokor virágot, vagy hetente egyszer kiviszitek a szemetet, az év többi napján meg kizsigerelitek, kifacsarjátok, kihasználjátok őket éjjel-nappal, amíg össze nem esnek!!!!

00004688.jpeg

    Ha valóban, igazából tisztelni akarjátok a nőnemű embereket EMBERKÉNT, akkor inkább vegyétek le róluk a szarpucolás, kiszolgálás, zabáltatás terheit a vállukról, ne pedig pakoljátok rájuk!!! Egy csokor virág meg bon bon évente egyszer NEM ellensúlyozza az alárendelt női rabszolgaságot!!!

Szólj hozzá

nők egyenjogúság házimunka házicseléd szexuális tárgy nőnap-cselédnap