2016. dec 05.

A rabszolgák szeressék meg a rabszolgaságot! - Wossala Rozina üzenete hülye nőknek.

írta: Beverly Kills
A rabszolgák szeressék meg a rabszolgaságot! - Wossala Rozina üzenete hülye nőknek.

         UPDATE: http://hulyeseg3.blog.hu/2017/10/30/konyhafonok_vip_osz_ujabb_csalodasok

Én már az első Konyhafőnökben sem szerettem Rozina barátnőnket (most meg pláne nem) - erőszakos volt, agresszív, elkényeztetett, látszott rajta, hogy mindent megkapott az élettől, és csúnyán, magából kikelve ordítozott, amikor valaki hibázott a környezetében. Ráadásul az akkori séf, Bernáth József, akit azóta ki is rúgtak a műsorból egyik pillanatról a másikra (vajon miért?), látványosan kivételezett vele, benn tartották a műsorban egészen a döntőig - ki tudja miért? Talán a milliárdok miatt, ami Rozina mögött áll, és ugyanúgy ki tudja miért nem ő nyerte meg.

Az új szériába fogalmam sincs hogy került be a csaj, de nagyon a kedvenc séfjét akarta utánozni a külsejével: tiszta fekete cucc, mogorva tekintet, rövid, fiús haj. Ha igaz, hogy leszbi, akkor valószínűleg ő játszhatja a "férfi" szerepét, erre utal, hogy a vele-róla készült műsorban kijelentette, hogy az a célja, meg a Konyhafőnöknek is, hogy az otthonukban, munka után, a selejt, életképtelen férjük helyett rabszolgaként robotoló idióta nők elkezdjék élvezni a napi 24 órás zabáltatás-szarpucolás rabszolgaságot! Mindezt úgy, hogy érdekes recepteket, konyhai trükköket, fűszereket "mutatnak meg" nekik, akik ennek hatására - és Rozina reményei szerint - holnaptól már boldogan pucolják a szart és zabáltatnak a haláluk napjáig, és mindent "másképp látnak" (mintha nem lennének már így is elég hülyék és szolgalelkűek a nők), mert hű de jó főzni-sütni másokra éjjel-nappal, ingyen és bérmentve, miközben azok tévét néznek, pihennek vagy jól szórakoznak! Sajnos, sok hülye nő van, akik így is tesznek/tettek azóta, elég csak megnézni a zsűritagok honlapjain a sok hülye kommentet.

57707883_1_1000x700_bejaronot-keresek-havi-2-4-alkalomra-xi-keruletbe-xi-kerulet.jpg

Rozina üzenete: Minden rabszolga(nő) élvezze, hogy rabszolga, mert a kizárólagos CÉL: MEGKÍMÉLNI A FÉRFIAKAT (még jobban)! Ha egy hülye nő élvezi a főzést, már nem is érzi rabszolgaságnak, hogy a konyhában rohad éjjel-nappal és nincs élete, miközben a családtagjai élik a világukat szabadon. Máris jobb nem? A férfiak élete még kényelmesebb lesz, mert a házicselédjük "élvezi", hogy házicseléd. Hurrá!

CÉL: TOVÁBBRA IS A NŐK SZOLGÁLJÁK KI A CSALÁDOT MUNKA MELLETT(után) IS, LÉNYEG, HOGY A 'NAGY ÉS ERŐS' FÉRFIAKNAK OTTHON TOVÁBBRA SE KELLJEN SEMMIT SEM CSINÁLNI, KÉNYELMES LEGYEN AZ ÉLETÜK, KI LEGYEN ELÉGÍTVE MINDEN IGÉNYÜK, SZÜKSÉGLETÜK EGY NŐ ÁLTAL! Ha ezt a nő teherként, rabszolgaságként éli meg, akkor a megoldás az, hogy elkezdje élvezni a rabszolgaságot azáltal, hogy Rozina és csapata mutat neki még kb. 20 fűszernövényt a 3 helyett, amit eddig ismert.

De miért is vannak egyáltalán hülye rabszolganők, akik elfogadják, hogy csak nekik kell a családot ellátni egyedül, a férfiaknak ehhez semmi köze? Miért nem mondják azt, hogy NEM! ELÉG VOLT! NEM CSINÁLOM TOVÁBB! Miért mennek hozzá rabszolgatartó selejtekhez, akiknek csak egy szarpucoló-zabáltató házicseléd kell?

Mennyire hülyének kell lennie egy nőnek ahhoz, hogy ne unja meg (és ne is tegyen ellene), hogy az élete csak a kölykei és a pasija kiszolgálásából áll?

A lényeg Rozina szerint, hogy a feleség és a férj még véletlenül se ossza meg a házimunkát-gyereknevelést, hanem minden maradjon továbbra is a hülye nők nyakában, legyenek csak a nők cselédek, rabszolgák továbbra is, csak ezúttal, az "új rend" szerint, ÉLVEZZE annak minden percét! Mindezt amiatt, mert 20 fűszernövényt ismer a szokásos 3 helyett, és már tudja, hogy mi az a "tálalás".

De mit is várhatunk egy olyan csajtól, aki pasinak érzi magát - nyilván a pasik pártján áll - és arra büszke, hogy otthagyta az egyetemet azért, hogy konyhai cselédnek álljon? Persze minek is neki diploma, hiszen milliárdokat fog örökölni egy szép napon, és a "társkeresőirodás" anyjának is van mit a legdrágább tejszínbe aprítania.

Kár, hogy Rozina nem élt kb. 150-200 évvel ezelőtt és nem az USA déli részén, a rabszolgaültetvények fénykorában! Sokat kereshetett volna a néger rabszolgák lelkes győzködésével, miszerint nekik ez a sorsuk, erre születtek és ÉLVEZZÉK inkább, minthogy lázadjanak ellene! Lehet, hogy még ma is rabszolgaság lenne Amerikában....főleg, ha mindez csak Rozinán múlna. Sajnos, ma Magyarországon, a nők min. 70%-a rabszolga.

Szólj hozzá

férfiak nők főzés házimunka Wossala Rozina Konyhafőnök női rabszolgaság