2018. okt 19.

A Borsodi Sör szerint a saját gyerek gondozása NEM az élet habos oldala, hanem a legrosszabb!!!

írta: Beverly Kills
A Borsodi Sör szerint a saját gyerek gondozása NEM az élet habos oldala, hanem a legrosszabb!!!

"És ami még rosszabb, nekem kell majd visszaaltatnom". Hurrá apa!

      A Borsodi megszólította és felszólította az apákat, azaz a férfiakat, hogy

vegyenek sört, abba ne hagyják, mert minden problémára természetesen az a megoldás, és minden probléma megoldása után csak a sör lehet a kikapcsolódás számukra...amit megérdemelnek.


      Tette mindezt egy nőgyűlölő, hímsoviniszta reklám keretén belül, amelyben egyszerre három hímsoviniszta érvet is felsorakoztatott arra vonatkozólag, hogy miért is nélkülözhetetlen a Borsodi sör (vagy bármelyik más).
A reklámfilmben egy "apa" estefelé osonna ki a konyhába egy Borsodiért, de rálép valamilyen sípoló játékra a padlón. Még idejében megáll és fintorogva a következő hímsoviniszta gondolatai támadnak:


      - "Úristen, másfél óra altatás után, ha most felébred a gyerek, az anyja nagyon megharagszik" - jelentése: a gyereke anyjához nem sok köze van, a gyereknek csak anyja van, apja nincs, pláne nem ő az, ő csak dísznek vagy véletlenül van ott, és nem is tudni pontosan kinek az anyjáról beszél: talán a gyerekével közös anyjáról, mindkettőjük anyucijáról, akitől kikap, ha rosszat tesz?


     - "...és ami a LEGROSSZABB, NEKEM KELL MAJD VISSZAALTATNI!" - mondja fintorogva, grimaszolva, tehát a legrosszabb dolog, ami csak történhet vele az életben (a férfiakéban), az a saját gyerekének az altatása, ringatása!!!! És ezt a pasit hívjuk "apának", fogalmam sincs, miért. Miért nem kérdezi meg tőle valaki, hogy akkor minek vállalt gyereket, ha a legrosszabb dolognak a gyerekével való foglalkozást tartja? Csak a nő miatt, mert a nők hülyesége a gyerekmánia? Ebben természetesen benne van az is, hogy ez számára pusztán egy kényszer, amit ráerőltetnek, mivel neki alapjáratban ezekhez a dolgokhoz semmi köze nem lenne az égvilágon. A gyerek egy apa számára csak egy felettébb zavaró tényező az életében, és csak azért tart el egy nőt, hogy az, ezt a zavaró tényezőt teljesen kiiktassa a férfi életéből. Minden gyerekkel,lakással kapcsolatos dolog egyedül és kizárólag az ANYÁT terheli, senki mást, az apákat csak belekényszerítik ezekbe a számukra elviselhetetlenül pocsék, undorító és utálatos dolgokba! Nem véletlenül fogalmaz úgy, hogy "KELL", nem pedig úgy, hogy ez az apai feladatom.

siroferfi.jpg


     - "kitartás, hiszen egy nindzsa vagy" - jelentése: ha már a lusta disznó anya, aki belekényszerít téged a kölyköddel való foglalkozásba, mint pl. az altatás, vagy a visszaaltatás, amire a lusta disznó anya, akinek kizárólagos kötelessége lenne, nem teszi, akkor kezeld úgy, mintha Tróját akarnád elfoglalni, csináld úgy, mint egy igazi férfi, egy kőkemény harcos, egy NINDZSA, hiszen neked, mint "nagy és erős" férfinak másképpen nem megy, ellenben a "gyenge, hülye nőknek" - akiket a férfiak fél kézzel is simán agyonvernek, megerőszakolnak bárhol, bármikor -, ez minden megerőltetés nélkül, könnyedén, játszva megy! Azonkívül NINDZSA csak és kizárólag egy férfi lehet, a nőknek ehhez fingjuk sincs, de nem is ez a dolguk.


    - "...csak finoman, mint amikor a kuplungot engeded fel..." - jelentése: ez is kizárólag férfidolog, hiszen csak a nagy és erős férfiak születtek a műszaki dolgokra, a nőknek ehhez ugyanúgy semmi közük, mint a férfiaknak a saját gyerekük gondozásához. Még véletlenül sem olyan hasonlatot használnak a reklámban, hogy csak finoman, mint amikor a gyerekedet simogatod, vagy a feleséged arcát, vagy egy kismacskát esetleg, vagy ilyesmi. NEM. Kizárólag a kuplungról, kocsiról juthat eszébe egy nagy és erős férfinak a "gyengédség". De ha egy kuplunggal, kocsival tudnak gyengédek lenne, ami annak a bizonyítéka, hogy a férfiak is emberek vegyes érzelmekkel, érzésekkel, mint a nőneműek, akkor miért erre kell hivatkozni egy sípoló játék sípolásának megakadályozására? A lényeg, hogy a nagy és erős férfinak NE kelljen szégyellnie magát, mert ócska, értéktelen, lenézett női feladatokat (szarpucolás és társai) végez, hanem legyen büszke magára, hogy egy szimpla etetésből, visszaaltatásból is háborút csinálhat!


    Azt sem kérdezi meg senki önmagától vagy bárkitől, hogy azok a műszaki dolgok, amire állítólag a nagy és erős férfiak születtek, mióta léteznek egyáltalán? Nem egészen 200 éve, az ipari forradalom és az azt megelőző "új matematika" kitalálása óta: a kocsi meg a repülőgép kb.100-120 éve, a többi még rövidebb ideje. A feltalálásuk előtt, a nagyapáink, dédapáink hogyan születhettek ezekre? Vagy egy most 20 éves nagy és erős férfi az okostelefonra, amit kb. 5-6 éve találtak ki?

Nos, "apák"! Igyátok csak a sörötöket, igazán megérdemlitek!!!

siroferfi0.jpg

Szólj hozzá

reklám gyerek egyenjogúság apák Borsodi sör gyerek altatása a legrosszabb dolog a gyerek altatása