2018. nov 25.

A nők erősek? - A fenét!!!

írta: Beverly Kills
A nők erősek? - A fenét!!!

Az erős nők edzenek, a gyenge nők kiszolgálják a férfiakat meg a családot.

     Megdöbbentően hallom időnként, ahogyan a csak szarpucoláshoz és szaporodáshoz értő nők büszkén verik a mellüket és egymással egyetértve, bólogatva, egymást túllicitálva bizonygatják, hogy a "nők sokkal erősebbek", mint a férfiak,

mert "bezzeg nélkülünk, nők nélkül mi lenne velük (meg a világgal?), és "mert MI szülünk (tudunk szülni), a férfiak nem" és "mindez mekkora munka, milyen nehéz" és a többi ehhez hasonló, agynélküliséget tükröző megnyilvánulásokat. Még a végén kiderül előbb-utóbb, hogy a Földet is az erős nők forgatják! Vagy még teremtették is!

 De hogy tudnának szülni az erős nők a hímneműek ivarsejtjei nélkül???

    Zokogni tudnék a mértéktelen ostobaságukon, az értelem nélküli, minden okot nélkülöző nagyképűségükön, a cselédszerepüket a világ mozgatórugójává előléptető baromságukon. Reflexszerűen a reagálásaim a következők lennének, nagyjából a következő sorrendben:

 - Nem erős vagy, hanem tök hülye.

 - Egy erős nő sosem gondolná magáról, hogy ő NEM ember, hanem pusztán egy szarpucolásra, férfiak kiszolgálására és szaporodásra született haszonállat, semmi más, semmi több.

 - Egy erős nő tudná, hogy nincs olyan, hogy egy faj fele CSAK és kizárólag arra született, hogy a faj másik felét kiszolgálja, szükségleteit kielégítse, hogy csak egy "kényelmi eszköz" legyen a férfiak számára, és rögtön  összedől az univerzum, ha elkezd gondolkodni és visszautasítja ezt a megalázó szerepet (mert rájön, hogy mindezt csak a férfiak találták fel néhány ezer éve a saját kényelmük érdekében), és elkezdi a saját EMBERI életét élni, nem pedig a férfiakét.

 - Nem erős vagy, hanem tök hülye, mert munka mellett még otthon is 8 órát dolgozol, összességében fele annyi fizetésért, mint amennyit urad, gazdád kap, aki röhög rajtad a kocsmában vagy a tévé előtt, miközben te igavonó baromként helyette és dolgozol.

 - Nem erős vagy, hanem egy megalázkodó, szolgalelkű, a született szarpucoló cseléd címet elfogadó idióta, aki elhiszi, hogy ez így normális, természetes és megváltoztathatatlan.

 - Nem erős vagy, hanem tök hülye, aki méltatlanul túlértékeli, felértékeli a férfiaknak alárendelt nőnemű rabszolga "igény és szükségkielégítő" szerepét, Mintha egy utcaseprőt magasztalnánk Einstein helyett és Einstein fölé helyeznénk. Tény, hogy szükség van koszeltakarítókra, de NEM ők viszik előre a világot, ők csak a folyamat végén helyezkednek el. Valakinek előbb ki kellett találnia magát az utcát, várost, seprűt, stb., amit most a tanulatlan emberek seperhetnek. A természetben nincs utcaseprés, takarítás, mosás, főzés...

 - A férfiakat orrba-szájba kiszolgáló erős nők hibája, hogy a férfiak magatehetetlen, önmagukat és gyerekeiket ellátni képtelen, selejt szobanövénnyé redukálódtak.

 - Persze, hogy nehéz 5-20 embert (házastárs, tucatnyi kölyök) fizikailag elölről-hátulról, orrba-szájba, agyhalott félállatként / asszonyállatként kiszolgálni a nap 24 órájában. Még az igavonó barmokat is hagyják pihenni, a női igavonó barmokat viszont nem. De ki mondta neked, hogy KELL, MUSZÁJ és TEDD MEG? Az urad, tulajdonosod? Az anyád? Szent Péter? És ki mondta, hogy NE legyen saját gondolatod, pláne a saját életedről, a saját életed értelméről, céljáról?

 - Nem erős vagy, hanem tök hülye, mert nem tudod, hogy a szaporodás az élet feltétele, NEM KIVÁLTSÁG. Az evolúció azért hozott létre általunk nőstényeknek nevezett változatot a hím változattal egyetemben, hogy bennük védetten - kivéve, ha urad, gazdád ki nem veri belőled, mert te hagyod -  fejlődhessen az utód, aminek valahogy ki is kell jönnie belőled. Ez nem ugyanaz, sőt teljesen más, mintha évekig tartó edzéssel 200 kilót fel tudnál emelni a fejed fölé, amitől tényleg erősnek érezhetnéd magad. 150 cm-es, 50 kilós nők is szaporodnak. 12 éves kislányok is (sajnos).

 - Nem erős vagy, hanem tök hülye, mert nem tudod, hogy a szülés NEM tőled függ. A magzat akkor is megszületik valahogy, ha akarod, ha nem, akár belepusztulsz, akár nem! Nem fog benned maradni, mert te úgy döntesz, hogy nem szülöd meg!!! És csak akkor leszel terhes, ha a szervezeted elég erős és felkészült, hogy kihordj és világra hozz egy magzatot. Ha nem, akkor meghalsz a magzattal együtt. (Persze most, a császármetszés meg az orvosok korában ezt nagy mértékben lecsökkentették, de még most is előfordul szép számmal a gyerekházasságokban, pláne a harmadik világban. 50-60 évvel ezelőttig az erős nők harmada pusztult el szülésben).

 - Nem erős vagy, hanem hülye és gyenge. Különben miért verne évtizedekig naponta urad, parancsolód, gazdád???

 - Az erős nőket nem tudnák megerőszakolni az akaratuk ellenére, minden utcasarkon bármikor, bárhol, bármelyik férfi által, amelyik úgy dönt, hogy szórakozik egyet a szex tárgyával.

 - Az erős nők még mindig úgy járkálnak az utcán, hogy csak a férfiaktól függ az életük, ki vannak szolgáltatva nekik fizikailag (és minden tekintetben). Vagy megverik, megerőszakolják, megölik őket vagy megvédik - ahogyan ők akarják!  Csak azért nem esnek áldozatul nemi erőszaknak minden nap, mert a férfiaknak éppen nincs kedvük a nemi erőszakra vagy nem jön be nekik a nő.

 - Az erős nők szándékosan nevelik a lányaikat gyenge, alárendelt, szolgalelkű nőknek, a "szeretet, gondoskodás" nevében, hazugságában, akik egész életükben ugyanúgy a férfiaknak fognak engedelmeskedni, ahogy az anyjuk is. Az igazi erős nő a lányait fizikailag is erősnek neveli, mindent meg is tesz ennek érdekében, mert a "lelki erősség" NEM véd meg SENKIT a nemi erőszaktól, agyonveréstől. (Lásd: 25 éves pécsi pszichológusnő, aki bűnözőkkel foglakozott mégis egy bűnöző megerőszakolta, kínozta és megfojtotta). És miért arra kellene nevelni a lányokat, hogy hogyan éljék túl "lelkileg erősen" a fizikai bántalmazásokat, szörnyűségeket egy életen át, mert "ez a sorsuk és nem tehetnek semmit, csak "lelkileg erősíthetik" magukat, testileg nem, mert eleve gyengének születtek", ha meg is lehetne előzni a bántalmazások többségét egy erősebb fizikummal és akkor nem lenne a " lelki erősségre" szükség?! Legalábbis NEM ilyen okok miatt!

 - Egy erős nő NEM védtelen!!! Tudatosan készül, edzi magát, tanfolyamokra jár, hogy ne tudják bántalmazni, hogy meg tudja védeni magát, legalább addig, amíg elfut a támadója elől. NINCS megtiltva, hogy naponta elvégezz ötven fekvőtámaszt és HAZUDSZ, ha azt mondod, nincs időd rá!!!! Senki nem kényszerített - főleg, ha erős nőnek érzed magad - hogy napi 24 órás házicseléd legyél és 15 kölyköt pottyants ki magadból, hogy tényleg ne legyen időd még hugyozni se!

 - Egy erős nő rájönne magától, hogy azért kell neki fizikailag gyengének, "lelkileg meg erősnek" lennie, hogy a férfiak könnyedén uralkodhassanak rajtuk, meg tudják félemlíteni őket és a konyhában tarthassák őket, szarpucolásra használhassák őket, a helyes útra térítve őket néhány jól irányzott pofonnal, amin majd utána hamar túl legyenek a lelki erejükkel és főzzék tovább engedelmesen az ebédet.

 - Az erős nők nem hagynák magukat verni, erőszakolni. NEM a férfiakat kell megváltoztatni, hanem magadat, elsősorban is az agyadat, hogy felfogd, hogy jogod és kötelességed magadat megvédeni, igenis tehetsz érte nem is keveset, és nem mástól várni a segítséget!

 - Az erős nők meg tudnák védeni magukat és a gyerekeiket a legnagyobb ellenségüktől, az apáktól, férjektől, nagyapáktól, nagybácsiktól, tanárbácsiktól, egyszóval: a FÉRFIAKTÓL!!!! Az erős nők nem hagynák évekig molesztálni, erőszakolni a gyerekeiket az apa, nagyapa által. Az erős nők nem tennének úgy, mintha nem vennének észre semmit az egészből évekig, évtizedekig, pláne nem segédkeznének benne, csakhogy megtartsák az urukat, gazdájukat és vele együtt az eltartást, vagy azt hazudva, hogy ők is félnek!

 - Erős nők nem házasodnak össze és nem csinálnak gyereket agresszív, domináns, uralkodó, hímsovinista férfiakkal, de legalábbis NEM várnák meg az első pofont, az első gyerekmegerőszakolást! Abban a pillanatban vagy még előtte elhagynák a férfit, még ha az utcára is kellene költözniük!

 - Az un. erős nők sosem hagynák, hogy az általuk megszerzett iskolai, szakmai tudást, és az arról szóló okiratot a férfiak degradálják, lekicsinyeljék, semminek vagy kevesebbnek tekintsék az ő tudásuknál, munkájuknál.

 - Egy erős nő sosem lenne büszke arra, hogy otthon pucolja a szart az ura, parancsolója, gazdája után, hogy tőle függ anyagilag és egzisztenciálisan, és pláne nem tekintené ezt """"erősségnek"""", a """"nők erősebbek""" című ostoba tévhitnek, csak mert fizikailag bírják a napi 20 órás cselédkedést.

 - Egy erős nőnek lenne méltósága, önbecsülése, emberi tartása és eszébe sem jutna másokat kiszolgálni. Pláne NEM egyoldalúan.

 - Egy erős nő sosem hinné el, és sosem gondolná, hogy mások egyoldalú kiszolgálása, igényeinek kielégítése, miközben ezt ő maga nem kapja vissza tőlük, egyenlő a gondoskodással!

 - Egy erős nőnek lenne önbecsülése és emberi tartása és sosem helyezné magát mások mögé, pláne nem a férfiak mögé, és sosem mondana le az álmairól, céljairól. Természetesen egy erős nőnek lennének álmai, céljai a szarpucoláson és szaporodáson kívül.

 - Az erős nők sosem hagynák, hogy az általuk "gyengének" minősített férfiak - akik naponta háromszor véresre verik őket és akik szerintük elpusztulnának nélkülük, meg persze a világ is -, ellopják a fizetésük jelentős százalékát és a magukéhoz tegyék, hogy továbbra is el tudják játszani és elhitetni az ostoba nőkkel a családfő, családfenntartó szerepét, aki nélkül az egész család éhen pusztul és emiatt tisztelni kell őket, felnézni rájuk, leborulni előttük és persze legfőképp hálából KISZOLGÁLNI őket orrba-szájba!!!

 - Az erős nők sosem hagynák, hogy az általuk gyengének minősített férfiak - akik állítólag nélkülük éhen halnának és nem tudnák kitörölni a szart a valagukból -, irányítsák a világot, keressék a több pénzt, az ő kezükben legyen a vagyon, a hatalom, az ő kezükben legyenek a hatalmi pozíciók és az erős nőket kihagyva hozzanak döntéseket az erős nőkről!

 - Egy erős nő sosem hinné el, hogy testileg gyengének született, és nem is tehet SEMMIT annak érdekében, hogy erősítse a fizikumát, önvédelmet tanuljon és mindent megpróbáljon, hogy a férfiak se testileg, se lelkileg ne tudják elnyomni, lealázni.

 - Egy erős nő sosem gondolná azt, hogy másoknak kell őt megvédenie, távolságtartó rendelkezésekkel meg fizikailag is, miközben ő nem tesz semmit, semmi köze a saját testi épségéhez, a saját élete védelméhez, és más férfiakra kell bízza az életét az életére törő férfiak ellen.

 - Az erős nő, aki erősnek képzeli magát és úgy magyarázza ezt, hogy ő lelkileg erős, mert el tudja tűrni, viselni egy életen át, némán, csendben, megalázkodva, hogy a férfiak mindenhol megalázzák, belerúgjanak, elnyomják, ellopjanak a fizetéséből, és ócska, alsórendű szarpucoló mindenes cselédnek használják, szex tárgyának, játékszernek használják, vagyontárgynak tekintsék, és aki még büszke is erre, és NEM tesz semmit az égvilágon ellene, mert szerinte ez a világ rendje, az NEM ERŐS, hanem agyilag gyenge és sötét, mert a legnagyobb szégyent, ami csak létezik, a saját rabszolgaságát és annak tűrését tartja "erősség" - nek, és még veri is a mellét büszkén, pedig inkább el kellene ásnia magát a megvetendő, megalázó gyávaságáért, szolgalelkűségéért, megalázkodásáért! - Csak az alsórendűek, ostobák büszkesége a gyengeségük méltatása, felmagasztalása, értéknek kikiáltása.

 +1  - A gyerek óvónénijének, tanítónénijének, vagy a gyerek osztálytársának felpofozása NEM "erősség". Könnyű a még nálad is gyengébbet, kisebbet pofozgatni, a "sajátjaid" között a szemétdombon uralkodni, miközben otthon meg te vagy az áldozat. "A férfi megveri a nőt, a nő megveri a gyereket, a gyerek megveri a kutyát" megoldás egyik áldozatot sem teszi erőssé, inkább gyávává, szánalmassá!

        A pasid szeretőjének pofozása sem az, mert nem a szerető csalt meg téged, hanem a pasid, de azt nem mered megütni, mert esélyed sincs, így az ott röhög rajtad a hátad mögött, szórakoztató műsornak veszi a hajtépést, és a következő szeretőjét kutatja, mert világosan megmutattad neki, hogy nem őt tartod vétkesnek, hanem a semmiről sem tudó szeretőt. Csak akkor lenne "erősség"a pofonod, ha mindez a pasid, a pasik ellen irányulna - de EREDMÉNYESEN, igazi erővel -, akik téged vagy a gyerekedet akarják bántani. Azt is tartsuk az emlékezetünkben, hogy a pofozást, pofont azért találták ki kifejezetten a nők számára(is), mert azzal lehet a legkevesebb erőt kifejteni, a legkevesebb kárt okozni. Persze most nem Bud Spencerre vagy Mike Tysonra gondolok, nyilván ők bárkit lepofoznak, de ha nem vagyunk akkorák akkora bicepszekkel, mint ők, akkor a pofonnal nem sokat érünk. Pláne egy erőszaktevő ellen. Szánalmas és röhejes, ahogy gyenge nők "lekevernek" egy pofont a pasiknak, azok meg röhögnek rajtuk, mert csak simogatás számukra. A pofon a nők "jelképes védekezése", de a férfiak pofonja visszafelé már nem az. Máshoz kell folyamodni az önvédelem megtanulásához. Minél előbb.

gyengeno.jpg

Szólj hozzá

egyenjogúság nemi erőszak bántalmazott nők erős nők a nők erősek háztartási cselédek gyenge védtelen nők önvédelem szükségessége gyenge hülye nő