2019. nov 25.

A fenékre csapás nem bűn a sportolók szerint!

írta: Beverly Kills
A fenékre csapás nem bűn a sportolók szerint!

2019.11.24-én vasárnap este az M4 csatornán a Sport7 műsorban gyűlt össze egy kis csevegésre néhány sportoló, köztük egy valamilyen női bajnok is, aki a “”””fair play”””-ről szónokolt.


¾ 10 körül előkerült Kenderesi Tamás ügye, amikor is megbüntették, mert Koreában egy szórakozóhelyen rácsapott egy lány fenekére. Állítólag fogadásból, de teljesen lényegtelen milyen okból, a tény, hogy valakinek a testét, a szuverén jogát nem tisztelte, mert úgy gondolta, hogy megteheti, neki szabad! Egyrészt, mert ő egy nagy és erős férfi, így eleve minden nő ura és parancsolója, másrészt mert ő egy híres, fantasztikusan tehetséges sportoló, hazája hőse, megengedheti magának, joga van hozzá és ez jár neki – duplán is. Azonkívül az üzenet, amit ezzel megfogalmazott az, hogy a nők pontosan ezért vannak a világon, semmi másért! Azaz, hogy a férfiak kívánságait, kényelmét, szükségleteit elégítsék ki ágyban, asztalnál egy életen át, a nap 24 órájában, és a férfiaknak joguk van elvenni a szolgáltatást kényük-kedvük szerint, amikor csak akarják.

Ma egy fenékcsapkodás, holnap mellfogdosás, holnapután nemi erőszak! Mi itt a gond? Csak a fenékcsapkodásnál egy kicsivel intenzívebben elégíti ki a szükségleteit ilyenkor egy férfi, de attól a nőknek még nem kellene rinyálniuk, panaszkodniuk, feljelentgetniük, mert ez így van rendjén, amióta világ a világ, vegyék már végre tudomásul. A nő=használati tárgy.


Nagy bánatomra a sportolónő is az “úszóbajnok” védelmére kelt, mondván na bumm, rácsapott valakinek a fenekére (önkényesen, engedély nélkül, egy másik emberi lény testét tárgyként használva), nagy ügy, ezért nem kellett volna megbüntetni, inkább együtt kellene vele röhögni, hogy milyen jó hecc volt, miközben Amerikában ez már erősen szexuális zaklatásnak számít (és az is, mert a nő beleegyezése nélkül történik) és börtön jár érte!!! Egyáltalán nem fair, de úgy látszik a sportolónő ezt a szót kizárólag egyetlen értelemben gondolja  komolyan.

Sajnos, a műsorban résztvevő férfiak is erősen helyeseltek, majd az Oktoberfest-et hozták fel példának, mert ott állítólag ez természetes! Ezt komolyan gondolják? Vagy ezek az emberek nem tudják miféle baromságokat beszélnek össze-vissza? Tehát szerintük elmennek a nők egy bármilyen fesztiválra, rendezvényre és ott ők is jó heccnek tartják, ha percenként valamelyik pasi a fenekükre csap kénye-kedve szerint, netán megfogdossa őket???


És ilyen felfogású emberekre költünk százmilliókat, milliárdokat fizetés, érem utáni díj, olimpiai életjáradékok és feleslegesebbnél feleslegesebb stadionok, sportakadémiák formájában!? Majd csodálkozunk, hogy az úszóknál halomra erőszakolják a lányokat!?


Őszintén kívánom, hogy ennek a sportolónőnek adasson meg az az élmény, hogy innentől kezdve naponta csapdossák a valagát röhögő, részeg, rajta jól szórakozó férfiak, essen át néhány mellfogdosáson, és még a nemi erőszakhoz is kerüljön közel!!! A vele egyetértő férfiak feleségeik, lányaik hasonlóképpen.


Kíváncsi lennék a megítélésükre, véleményükre utána is.

Szólj hozzá

sportolók Kenderesi Tamás fenékre csapás nem bűn