2018. aug 22.

Bródy János nem ad enni a gyerekének

írta: Beverly Kills
Bródy János nem ad enni a gyerekének

        " Néhány dologban én vagyok a partner, de a mindennapi tennivalók jelentős részét az anyuka intézi. Általában ő viszi iskolába, tőle kap kaját, ő öltöztette, fürdette.

Amit anyával nem lehet, azt velem csinálja: sakkozunk, focizunk, verekedős, birkózós, kergetős játékokat játszunk. Amikor ül a tévé előtt – nincs megtiltva, csak megválogatva –, néha együtt nézzük a műsort, és a végén kicsit beszélgetünk róla. És amikor lehetőség van rá, a számokkal variálunk, a logikus gondolkodás alapját képező szöveges példákat próbáljuk együtt megoldani. Ezt nagyon szerettem a nagyobb gyerekekkel is".           

       Idióta hímsoviniszta Bródy Jánosnak van bőr a képén bevallani, hogy semmit sem csinált és most sem csinál semmi hasznosat és 'apait' a kölykével: nem etette, most sem eteti, nem fürdette, nem pelenkázta, mindent a hülye feleségére hagyott, aki meg is csinálta helyette, mert hülye faszfej úgy gondolja, hogy ezekhez a dolgokhoz semmi köze, neki, """apaként""" csak annyi a dolga, hogy """"játsszon"""" a kölykével, ha éppen arra van gusztusa. És ez az idióta """"jó apának""" tartja magát, miközben semmit sem ad a kölykének. A 'jó apa' nem több, mint egy családját kitartó strici, aki pusztán csak a játszópajtása a kölykének???? Nem viszi iskolába, nem ad neki enni, inkább órákig éhezteti a kölykét, ha a szolga feleségének máshol van éppen dolga, mert szerinte az a normális, hogy egy 90 év körüli vén szaros játszópajtása legyen egy 10 éves gyereknek!!!!! És amit egy """"nővel""" nem lehet csinálni, verekedni, birkózni, stb." azt csinálja ő a kölykével. Úristen! Tudja ez a hülye vén majom, hogy ez már nem a sötét középkor???

       Egy ilyen szenilis vén majomnak minek egy gyerek, amikor egyáltalán nincs tudatában annak, hogy igazából mi is lenne a dolga egy szülőnek? Mekkora idióta hímsoviniszta fasznak kell lenni ehhez??? És az "anyukának"???

      Mekkora hülyének, igénytelennek, szégyentelennek, méltóság és emberi tartás nélkülinek, szolgalelkűnek és számító riherongynak kell lennie a szarpucoló feleségének ahhoz, hogy hozzámenjen, kölykezzen neki és engedelmesen, rabszolgaként szolgáljon egy szenilis vén hülyét meg a kölykét (a vén hülye helyett), csak azért, hogy megörökölje a vagyonát??? Hogy hogy nem sül le a bőr a képéről a szégyentől, amikor tisztára nyalja Bródy János szaros valagát szarás után???

brodynemadenniakolykenek.jpg

Hát nem undorítóak így együtt?

Szólj hozzá

Bródy János nem ad enni agyerekének vén szaros "apák" hímsoviniszta vén hülyék