2018. júl 19.

Pataki Attila, Komár László és Székhelyi József férfihiúsága - gyerekvállalás öregen

írta: Beverly Kills
Pataki Attila, Komár László és Székhelyi József férfihiúsága - gyerekvállalás öregen

  Most Pataki Attila, az EDDA frontembere esett a kapuzárási pánik csapdájába! De ez az eset már nem csak egy nevetnivaló hülyeség.

      Csak amiatt, mert a millióiért és a hírnevéért fiatal prostituáltak ezrei akaszkodnak rá, ő is azt hiszi, hogy még mindig szép és fiatal és "férfiereje" teljében van, főleg, hogy a kurvák a pénzéért eljátsszák neki a frenetikus orgazmust és agyon dicsérik a "teljesítményét". Én rögtön hányingert kaptam - és azóta is küszködök vele -, mióta hallottam a címben említett vén fickóknak az időskori apaságáról, kiváltképp, amikor meglátom a ronda, ráncos vén fejüket. Normális fiatal nő lefekszik a nagyapjával?! Ötvenen felüli férfiaknak a nagypapaság lenne a dolguk meg az, hogy amíg még élnek, rendbe hozzák a gyerekeikkel azt az apa-gyerek kapcsolatukat, amit fiatal apaként elmulasztottak, elrontottak ("mert sokat dolgoztak és nem értek rá, meg különben is az anya dolga a gyereknevelés"), nem pedig egy csecsemő nézegetése a gyerekei és unokái rovására!!!

     Most Pataki is nekiveselkedett egy újabb gyereket csinálni az unokái mellé majdnem 70 évesen, mert szent meggyőződése, hogy örökké, de legalábbis 100 évig fog élni ereje teljében, tökéletes egészségében. Ahogyan Komár László is hitte 59 évesen, meg Székhelyi József is 70 évesen. Komár László 8 évvel később, 67 évesen hagyta itt a 8 éves kislányát, Székhelyi József most készül rá a súlyos rákbetegségével küszködve. Idézve nagyjából Patakit: "..még tele van energiával, fiatalnak és egészségesnek tartja magát és úgy érzi, hogy még sokáig lesz a születendő gyerekével, de ha nem, akkor majd fentről vigyázza, irányítja majd". Én büntetném az ilyen hozzáállást, mert NINCS bebizonyítva, hogy létezik "FENT", akárki is hazudja azt, hogy "érzi", hogy a szerettei vele vannak. Az csak az illető agyában létezik, mert bebeszéli magának, mert nem tudja elfogadni  - eléggé érthető módon - a szerettei halálát és így éli túl a veszteséget, csak ez a gondolat nyugtatja meg. Nincs is ezzel semmi baj, amíg ez az illető személyes ügye és másoknak nem okoz vele kárt. De ezen az  alapon gyereket csinálni 70 évesen, egyenesen BŰN!

   Mindenki tudja az agya gondolkodó részének legmélyén, hogy nincs "fenn" és senki sem vigyázza a hátramaradottakat onnan! Mert hol is van az a fenn? Attól, mert hiszek valamiben - amit soha senki nem bizonyított -, attól az még nem fog létezni, csak az agyamban.

   Ha tényleg lenne a "fent" és az ott élő milliárdok tényleg vigyáznának a még élőkre vagy lenne hozzá hatalmuk, akkor a még élő szeretteik nem halnának meg balesetekben, halálos betegségekben, nem lennének rokkantak, szegények, boldogtalanok, magányosak az elhalt szülőkkel, nagyszülőkkel rendelkezők. Vagy a halott szülővel rendelkező balesetben elhunyt embereket nem szerették a szüleik, vagy nem akartak fentről vigyázni rá? 

A "jók kellenek a mennyországba" magyarázat még bénább, mert akkor az itt maradt élők sokasága rossz lenne? Aki nem hal meg fiatalon, az rossz? És a rosszak nem kellenek a pokolba az ördögnek? Nekik azért van hosszú boldog életük, mert az ördög nem bír annyi gonosz emberrel és így késlelteti a pokolra kerülésüket?

    És honnan veszi a Pataki Attila vagy bárki, hogy ő egyenesen a "mennyországba" kerül majd és nem LE, a pokolba? Főleg a Pataki Attila és társai előéletével? És honnan tudja Pataki és a társai, hogy a mennyország arról szól majd, hogy ő ott semmi mást nem fog csinálni, csak üldögél évtizedekig (egy örökkévalóságig) egy ún. tévéképernyő előtt és egyenes adásban a nap 24 órájában bámulhatja majd a szerettei életét "idelenn" és a kellő pillanatban majd beavatkozhat, mert lesz rá lehetősége? Ha maga az atyaúristen sem avatkozik be állítólag, mert "szabad akaratot adott" nekünk, akkor Pataki Attilának meg a négyelemit végzett Juli néniknek vagy Józsi bácsiknak majd lesz hozzá hatalma, engedélye "odafenn"? Nekik szabad lesz megtenni azt, ami az Úrnak esze ágában sincs? Vagy majd Pataki Attila, meg a Juli nénik, Józsi bácsik ráveszik isten időként, hogy ugyan akadályozza már meg a kisfiuk halálos autóbalesetét, meg "sugallatküldésre"?

     A pénz, a hírnév és a fiatal prostik, hírnévkurvák álszent, megjátszott ámulata, tisztelete, a betegagyú "felnézés a nagy és erős férfira, az APA figurára" teljesen meghülyíti az amúgy is felsőbbrendűnek nevelt és súlyos kapuzárási pánikkal küszködő öreg férfiakat, akik már ilyenkor kifejezetten mindenhatónak képzelik magukat. Amíg nincs gyerek a képben, addig nem is lenne akkora baj, mert ha vannak olyan fiatal prostik, akik semmitől és senkitől nem undorodnak és jó pénzért szexelnek velük, akkor rajta! De amikor már gyerekcsinálásról is szó van, csakhogy a fiatal hírnévkurvák az "elszálltagyú" öreg vagyonos pasijuk ostobaságát kihasználva  örökölhessenek utánuk a gyerek jogán és így életük végéig luxusban élhessenek, az már nagyon nagy baj.

Tényleg senkinek nem fordul fel a gyomra már a gondolatától is annak, hogy egy fiatal nő egy 70 éves ronda vén trottyal kefél????

    A gyerek ilyenkor csak eszköz az anyja meg az apja kezében: az apja a már nem létező fiatalságát és a megkopott, szétesett génekkel rendelkező férfiúi potenciálját akarja ország-világnak bizonygatni, az anya meg a megélhetését bebiztosítani. A nagy vesztes a gyerek, aki még 10 éves kora előtt elveszti az apját, valaki más fogja felnevelni - akár több mostohaapa is - vagy éppen egy sem. Az igazi apjára alig fog emlékezni, aki nem lesz ott a ballagásain, nem lesz ott a diplomaosztón, az esküvőjén, a gyerekei születésénél, az unokáién meg pláne. Lehet, hogy sok pénzt hagy majd rá, de egy gyereknek apára van szüksége nem pénzre, aminek a nagy részét az anyja 18 éves koráig úgyis el fog költeni. Egy gyereknek egy élő, eleven apa kell, aki foglakozik vele, beszél hozzá, nem pedig egy SZELLEM, aki nem tudja őt pelenkázni vagy etetni adott esetben.

    De az sem sokkal jobb, ha elél a gyerek 20-25 éves koráig, mert abban az esetben mit kap az a gyerek? Egy vén trottyost, aki nem tud vele focizni, labdázni, biciklizni és hasonlók, nem tud részt venni a suliban a 30 éves  apukák focimeccsén vagy valamilyen sportversenyén, nem tudja majd kirándulásra kísérni az osztályt, mert már nem bírja vagy járókerettel jár, és mindenki azt fogja hinni, hogy a nagyapja, és amikor megtudják, hogy a vén trotty az apja, megeresztenek majd egy szánakozó "jaaaaa..!"-t. Még rosszabb esetben az apja már nagyon beteg lesz és/vagy pelenkázni, gondozni kell, ami a gyerekre fog hárulni részben. A gyerek tanulás, szórakozás, barátok helyett az apját pelenkázza majd és kénytelen fiatalon végig asszisztálni az apja haldoklását, és abban a tudatban fog felnőni, hogy az apja bármikor beadhatja a kulcsot, mert már öreg. Biztos, hogy legalább egyszer életében fel fogja tenni az elkeseredett kérdést a szüleinek, hogy "nekem miért nincs fiatal apukám, aki tud velem foglalkozni?!".

    Nem is beszélve az 50 éven felüli férfiak roncsolt, szétesett, erősen hiányos genetikai állományáról, amit sokszor az anya meglévő génjei sem tudnak tökéletesen kipótolni. Pláne, ha az anya is öreg apa gyereke. A 45 éven felüli férfiak gyerekei között ugyanannyi Dawn-kóros vagy más súlyos betegséggel született gyerek van, mint a nőknél, csak ERRŐL SENKI NEM BESZÉL, mert akik beszélhetnének róla, azok többsége is férfi és a férfiak nemzőképessége megkérdőjelezhetetlen, a férfiak tökéletesek, nem lehetnek impotensek és nem gyárthatnak beteg, mutáns genetikájú gyerekeket. Csak a nőkkel lehet probléma!

    Ha tényleg létezik az, akiben-amiben Pataki Attila hisz, akkor "nem ad" neki gyereket! A gyerek érdekében!

UPDATE: Sajnálatos módon ma, 2018 augusztus 22-én Székhelyi József is magára hagyta 6 éves kislányát 71 évesen. Nem így kellett volna, mert mentségére legyen mondva, tényleg gondoskodó apa volt: "Gyerekbolond vagyok, életelixírt jelent ez a későn jött boldogság. Bár legidősebb és legfiatalabb gyermekem között harminchat év a korkülönbség, egy cseppet sem jöttem ki a gyakorlatból. Pelenkázok, fürdetek, altatok. Egyszerre töltöm be az apa és a nagyszülő szerepét." - idézet tőle egy régebbi interjúból.

Pataki hány évesen hagyja majd apa nélkül a születendő gyerekét?

pataki.jpg

Jaj, de szép és fiatal vagyok! Felkészültem az apaságra mostanra!

Szólj hozzá

halál apaság mennyország Komár László Székhelyi József Pataki Attila gyereket akar öreg apák gyerekvállalás öregen