2019. feb 15.

A versenysportolók ELVESZIK a pénzt az emberektől, NEM adják!

írta: Beverly Kills
A versenysportolók ELVESZIK a pénzt az emberektől, NEM adják!

Ne tömjétek a sportolók zsebeit!!!

A versenysportolók ELVESZNEK a társadalomtól, NEM adnak!

Az állam teljes bevétele, minden egyes fillérje az adófizetők pénzéből származik.

       Az egyéni adófizetők fizetéséből, a vállalatok, cégek, ipari- és mezőgazdasági vállalatok adójából, a szolgáltatóipar adójából és a kiskereskedelem adójából. Az állam nem termel, nem "csinál" pénzt, hanem elvesz, hogy aztán oda tudja adni más célokra, például családi pótlékra, ingyen gyerekétkeztetésre, ingyen tankönyvekre és természetesen a versenysportolók aranyérmeire és a velük járó több milliós jutalomra!

       Az adófizetők pénzéből jut havi kétmillió a béna focistáknak és minden más sportág képviselőinek is jelentős összegek mennek havi vagy éves fizetésként.

       Az adófizetők pénzéből van a sportolói alapítványokból, szponzoroktól származó minden pénz is, hiszen azt is emberek adták össze a leadózott jövedelmükből.

       Hosszú Katinka 630 milliója is, és Liu Shaolin Sándorka 50 milliója (és még a többi), amit eddig "kerestek", mind az adófizetők pénzéből van (lásd: érmek mellé járó milliók, reklámok), plusz az átlagember adózott jövedelméből megvásárolt jegyekből, belépőkből, bérletekből, amit azért vásároltak, hogy megnézhessék a meccseket, versenyeket. Nem beszélve a havi kétmilliós életjáradékról életük végéig - amiért nem kell dolgozniuk és semmi szükségük nem lesz rá -, szintén az adófizetők pénzéből származik majd és azt dőzsölik el továbbra is, miközben 40-45 évet ledolgozó emberek ötvenezres nyugdíjból tengődnek életük végéig!

    Az adófizetők pénzéből pazarolnak milliárdokat feleslegesen stadionokra, sportcsarnokokra és teniszakadémiára az isten háta mögötti Mucsaröcsöge alsón, miközben emberek halnak meg a sürgősségin, mert nincs elég orvos a kórházakban, ezért 12-24 órákat kell várakozniuk szívinfarktussal, agyvérzéssel!!! Miközben a legtöbb kórházban nincs szappan, vécépapír, a vécékben csak jéghideg vízzel lehet kezet mosni, a betegek vérfoltos, agyonmosott és foltozott ágyneműkben fekszenek és sokszor paplan helyett pokrócot tesznek a paplanhuzatokba.

      A versenysport ÖNCÉLÚ! NINCS SEMMI HASZNA A TÁRSADALOMRA NÉZVE, hacsak az olcsó szórakoztatást (CIRKUSZT, KENYERET A FRUSZTRÁLT NÉPNEK!) nem tekintjük annak, vagy azt, hogy bizonyítási kényszerben, feltűnési viszketegségben szenvedő, kisebbrendűségüket ily módon leplező, öntömjénező, önnön "nagyságukat" és felsőbbrendűségüket folyton bizonyítani akaró, több évtizedes luxus nyugdíjas évekre számító, pszichiátriai kezelésre szoruló emberek kiváló és jól fizető játszótere, ahol kiélhetik magukat. Csak a sportolóknak és a belőlük élőknek hoz busás hasznot, az embereknek NEM. Még senki nem gyógyult fel a rákból, nem kapott munkát vagy fizetésemelést, nem szűnt meg a szegénység, nem szűntek meg háborúk, az éhezők-nélkülözők tovább éheznek-nélkülöznek és a migránsok sem fordultak vissza, csak mert Liu Shaolin Sándorka beért a célba, miután KÉT CSAPAT IS KICSÚSZOTT ELŐLE!!! (Lásd: Baumgartner Zsolt Forma-1-es "győzelme"). A fizikai teljesítmény önmagában nulla és bármely bányász, kőfejtő, ápolónő vagy kocsikísérő, stb. túlszárnyalja bármikor. A versenyekre ide látogató turisták soha nem hoztak és nem is fognak annyi bevételt hozni, hogy fedezze a több száz millió forintokat, amit fizetünk a több száz versenysportolónak és költünk stadionokra. Nem jöttek ide tömegével multimilliárdos pénzemberek sem, hogy százmilliárdokat fektessenek be nálunk, csak mert Sanyikáék, kieséses alapon, elsőnek értek célba Koreában.

      Az emberek a fillérjeikből milliárdokat költenek jegyekre, és más sporttal kapcsolatos dolgokra, miközben Hosszú Katinka és Liu Shaolin Sándorka luxuséletéből SEMMI NEM JUT NEKIK! Kivéve a körülöttük lebzselő pénz-hírnév kurvák hadát, akiknek a kefélésért járó luxuséletét is az adófizetők fizetik meg.

       Ne tömjétek tovább a multimilliomos sportolók amúgy is tömött zsebeit! Többszörösen túl vannak fizetve-díjazva, pláne, hogy SEMMI HASZNOSAT NEM CSINÁLNAK, csak rajtatok röhögnek. Amit pedig csinálnak, nem más, mint puszta CIRKUSZ. Inkább tegyétek félre a saját boldogulásotokra, nyaralásotokra!

liu.jpg

 hosszukatinka.jpg

 

Szólj hozzá

mindenféle versenysport Hosszú Katinka a sportolók elvesznek tőletek ne adjatok a sportolóknak Liu testvérek ne fizessetek a sportolóknak