2018. jún 27.

'Pataki Liptai Klaudia Katalin' teljes elhülyülése

írta: Beverly Kills
'Pataki Liptai Klaudia Katalin' teljes elhülyülése

          Keresve sem találhattam volna jobb példát Pataki Liptai Klaudia Katalin eseténél! Ő a legjobb és legautentikusabb példa arra, hogy

egy saját jogán mégoly sikeres és gazdag nő hogyan hülyül meg teljesen a kapuzárási pánik idején, pláne ha szerelmes lesz (sokadjára), házasságot is köt (nem előszörre) és még bevállal egy második gyereket is. Hiába a pénz és a hírnév, ha közben tök hülye maradt és elhiszi, hogy ő még gazdagon, híresen is kevesebb, mint egy férfi és fel kell néznie egy férfira mindenáron, tisztelni kell, térdre borulnia előtte és házasságkötés esetén teljesen alá kell rendelni magát minden téren! Még jó, hogy nem Pataki Ádámné, született házicseléd lett, mert akkor már nem csak én nézném totál idiótának, hanem többen is rajtam kívül és jó néhányan körbe is röhögnék - persze nem a Szaros Józsefnék, mert ők igencsak helyeselnének. Akárcsak Palácsik-Vajna Timike, most Klaudia is önként és dalolva, azzal a szent meggyőződéssel, hogy ÍGY helyes - hiszen ő mégiscsak egy nő a pénze, hírneve ellenére is -, teljesen alárendelte magát egy hülye pasinak a "szerelem" címén, jogán? Bár az előbbi a "pénz és luxus" nevében tette, de ez nem számít különbségnek, mert a lényegét és a végeredményt tekintve ugyanaz! Pataki Ádámkáról azelőtt senki (én se), még a kutya sem hallott, Pataki Liptai idióta tette a nevét "ismertté", azaz ő "adott a pasinak nevet", mégis most ő rendelte a saját nevét és magát az ismeretlen pasi neve alá. Erős túlzással olyan, mintha egy Rotschild bárónő hozzámenne Szaros Józsihoz és felvenné a Szaros Józsefné nevet. Mennyire hülyének kell ehhez lenni?

       Ez az ostoba nő is elhiszi, hogyha szeret valakit, akkor alá kell rendelnie magát a szeretett urának-parancsolójának, mert ez a szerelem, ez a házasság, ez az asszonysors, mert a szeretett férfi automatikusan a nő fölé kerül, az irányítójává, urává és tulajdonosává válik, és mert így illik, így szokás, így helyes és így van rendjén. Mélyen egy férfi alatt, főleg egzisztenciálisan. Mert CSAK a nő tartozik a férfihoz, a férfi NEM tartozik a nőhöz, a férfi csak a nő tulajdonosa lesz, nem a társa. És egy szerelmes nőnek ezt el kell, hogy fogadja, sőt, normálisnak kell, hogy tartsa!!! Liptai, bocsánat Patakiné ezt meg is tette.

Kíváncsi vagyok, hogy a vagyonát és minden ingó-és ingóságát is az ura-tulajdonosa nevére íratta, ha már saját magát a Pataki nevű tulajdonosa nevére billogoztatta?

Adj pénzt és hírnevet egy ostoba nő kezébe és ő azonnal keres egy urat-parancsolót, akinek a kezébe (át)adhatja!

Én szégyellem magam helyette is.

Szólj hozzá

alárendeltség Liptai Klaudia csak egy nő Pataki Liptai Klaudia Katalin mennyit és egy nő neve?