2017. okt 30.

Konyhafőnök VIP ősz - újabb csalódások

írta: Beverly Kills
Konyhafőnök VIP ősz - újabb csalódások

        Kénytelen vagyok firkálni erről az egyre színvonaltalanabb műsorról, bár egyáltalán nem állt szándékomban. Természetesen a mostani "VIP" női versenyzőiről is ugyanaz derül ki, mint az egyszerű háziasszonyokról. Semmi másért nem jöttek, semmi mást nem akarnak, semmi másért nem főznek, csakhogy a családjukat etessék, kiszolgálják minél jobban, "szeretetből", mert olyan jó adni és olyan jó érzés, amint a potyakaját a családtagok kétpofára azonnal felzabálják. Igaza van újfent Spiró Györgynek, aki már évekkel ezelőtt megállapította, hogy a hülyék aránya az egyetemet végzett és az általános iskolát végzettek között ugyanakkora. Csak sajnálni lehet őket, főleg azért, mert a tanult ostoba, nagyobb ostoba, mint a tanulatlan ostoba (Moliére).

        Most Szabó Zsófika is csatlakozott a teljesen hülyék táborához. Nem elég, hogy összeadta magát egy nem az idei nyáron lebarnult "honfitársunkkal", akitől most még gyereket is vár, de előjött belőle az agymosás hatása, a hülye nők neveltetésének az eredménye és mindenáron "meg akarja mutatni a férjének, hogy mit tud, mint anyuka és feleség, mert nagy lépés egy nő életében ez az egész". Én szégyellem magam helyette is. Meg akarja mutatni egy romának, hogy ő sem jobb egy románál, ő is tudja azt, amit négyelemit végzett honfitársaink is, hogy "fel tudni nőni" egy romához. Azt akarja, hogy elismerjék, hogy ő sem több, csak egy családját orrba-szájba kiszolgáló háziasszony. Úristen, de ciki! Még jó, hogy nem borul a lábai elé egy cigánynak, bár ki tudja, lehet, hogy már megtette, ha már egyszer rendszeresen kefél vele és ki tudja mit meg nem tesz neki az ágyban. Ki tudja még mennyire képes megalázni, lealázni magát? Ki fog derülni... Bár elismerem, tényleg nagy dolog egy nő életében, amikor ilyen mélyre süllyed. Egyszerre akar megfelelni a nemi diszkriminációnak, a szarpucoló házicseléd szerepének meg egy cigánynak. Kik nevelték fel és hogyan? Milyen hülye anyja lehet? Sajnálom az apját, Szabó Gyulát, biztos most forog a sírjában, szerencséjére nem érte meg azt a szégyent, hogy a lánya triplán hülye és szolgalelkű lett a pénze és ismertsége mellett/ellenére is. Ez történik, amikor egy ismert és elkényeztetett csajt sok fickó kidob az ágyából - leadja a színvonalat, az igényeit a béka segge alá. Először az öreg hapsik jöttek sorban (anyuci után szabadon), most a cigányok (bárki, aki megsimogatja a buksiját). Ha ez sem válik be, és majd a cigány hapsi is kidobja, még mindig ott vannak az utcaseprők meg a román analfabéta segédmunkások.

        "Zsófi most kezdi el a háziasszonnyá válás folyamatait" - jelentette ki Wossala Rozina, aki nem először mond baromságokat és nem először örül és biztatja a nőket, hogy legyenek jó házicselédek, mert az kell a pasiknak. Igen, ez a sorsuk a nőknek: háziasszonnyá, cseléddé válni. Lehetsz színésznő, énekesnő, bűvésznő, riporter, tök mindegy, úgyis a konyhában végzed, mert a nőknek ott a helyük, mert csak a fakanál forgatásával tudják bizonyítani, hogy "érnek valamit". Miért sötétebbek a nők egy fekete lyuknál? Zsófika ráadásul még azt is igazolta, hogy bárki, akinek elég pénze van, megvehet, megkaphat bárkit (kivéve egyetlen egyet, az angol királynőt). Minden nőnek meg van az ára, sajnos.

         Nagyon remélem, hogy nem ez a picsa fog nyerni, mert épp elég sokk volt a tavaszi szériában a szintén cigány Beácska, aki semmit nem kezdett a 10 milliójával, csak a konyháját újíttatta fel, hogy még jobban ki tudja szolgálni Győzikét. Kinek a pénzéből adják a gazdagoknak a 10 milliókat a semmiért?

        UPDATE:

          - Nagytehetségű Sárközi séf (ki tudja miért) azt mondta Zsófikának, hogy "tényleg tud főzni", amit a csaj úgy reagált le, hogy nem is képes felfogni ezt a hatalmas dicséretet. Nos, megnyugtathatom Zsófikát, ÉN SEM! És gondolom még vannak vele így egy páran. Folyt. köv.

         - Nos, újabb szépségkirálynők, modellek érkeztek, szintén ugyanazzal a céllal, amivel a többi nő: még profibban etetni a családjukat.  Az egyikük, Krisztike, a két gyerekét, akivel "otthon van" - hol is lenne máshol, talán munkában? -, a másikuk, Linduska, pedig azt szeretné, ha "a párja büszke lenne rá". Természetesen nem azért akarja a dicsőséget, mert szép, okos, tehetséges, megváltja a világot, sok pénzt keres, önálló és független,  hanem hogy bebizonyítsa a világnak, a párjának, hogy ő is "tud annyit", mint egy egyszerű, tanulatlan átlagháziasszony. Milyen ember lehet az ilyen? Ja, az ilyenek nem emberek, csak "nők"! Ő sem tud elszakadni a "született női szereptől", és egy átlagnő, átlagos háziasszony "dicsőségére" (jaj, de jó cseléd vagy drágám!) vágyik. Ezek szerint a párja sem vár el tőle többet, csak azt, hogy jól forgassa a fakanalat? Ő lenne az "igazi"?  Egy "intelligensnek" mondott-tartott, a maga területén sikeres nő miért vágyik egy tanulatlan, egyszerű, hétköznapi háziasszony "sikerére", "dicsőségére"??? Miért vágyna például egy mindenáron repülni akaró szamár egy vérszívó szúnyog "dicsőségére"???

    - Úgy tűnik, Linduskára, mint jó cselédre, már nem nagyon lesz "büszke" a párja, legalábbis egyelőre, arra még várnia kell, hogy Linduskából tökéletes cseléd legyen. Krisztike még versenyben van, ő bizonyára nagyon "büszke" magára, ahogy a kajaleső családja is.

    - Zsófika sírással próbálkozik hatni az amúgy is elfogult és terhes nőkkel kivételezni hajlandó zsűrire, főleg Z-re, aki a leginkább hajlamos rá, számtalanszor megemlítette a terhességet, és ő az, aki halálosan retteg attól, hogy a nézők meg a rajongói megutálják, ha terhes nőket őszintén kritizál - mivelhogy a blogjából él legfőképpen. Ezidáig Zsófika remekül játssza ki a "terhes nő" meg "síró nő" kártyát. Még az is elképzelhető, hogy a "rasszista" kártya is benne van a pakliban, mivel ha kidobnák, biztos lennének olyan negatív felhangok, hogy azért, mert egy cigánnyal adta össze magát.

     - Egy újabb észkombájn ex szépségkirálynő, D. Ágika alázta meg magát azzal, hogy a kifliről csak annyi jut eszébe, hogy megkeni májkrémmel az "urának", vagy magának. Nem tudom melyik Mucsaröcsögéről származik, de csak a tanulatlan parasztmáriknak, kétkezi munkásoknak meg a kisebbségieknek van "uruk" még most is, a 21. században. Lehet ennél jobb bizonyítékot kapni arról, hogy a szépségkirálynők tényleg idióták? Gondoljunk bele, ha már egy "sikeres" fiatal nő is csak szarkupacnak képzeli magát, amin az ura-parancsolója dölyfösen kapirgál, akkor mit kellene gondolniuk magukról a sikertelen átlag idiótáknak?

    - Hímsoviniszta, tetovált (agyonra kivarrt) mucho-macho férfiversenyző, K. Petike szerint másik ex szépségkirálynőnknek, Krisztikének "női" pánikrohama van. Hogy milyen a női pánikroham és miben különbözik a "férfi" pánikrohamtól vagy egy orvosilag leírt, szakszerűen jellemzett valódi pánikrohamtól, már nem részletezte. Gondolom azért, mert maga sem tudja, csak pofázik össze-vissza lehetőleg úgy, hogy minden pillanatban hangsúlyozni tudja a macsóságát és felsőbbrendűségét, mert nagyon menő akar lenni, pedig mint "konyhafőnök" pocsékabb, mint a szépségkirálynő. Ugyanígy a hisztit is kizárólagos "női tulajdonságnak" tartják, pedig a hiszti mindenkié, nem válogat, és a legnagyobb hisztiket pont a pasik szokták produkálni. Azt is felfedte nekünk Petike, hogy valójában fogalma sincs a pánikroham mibenlétéről, mert akkor tisztában lenne vele, hogy Krisztike sima idegességének semmi köze a valódi pánikrohamhoz. Ha ennyiből állna a pánikroham, akkor nem is kellene gyógyítani, mert nem létezne. Nem ismerem ezt a Lotfi Begit, aki Iránból jött, ahol már azért is fejbe lövik a nőket, mert kilóg egy hajtincsük a kendő alól, mégis sokkal civilizáltabbnak tűnik egyelőre, mint Petike. Remélem nem fogok benne (is) csalódni.

       - Sajnos elhamarkodtam a kijelentésemet, de sejtettem, hogy így lesz. Iráni barátunk csúnyán és lekezelően beszólt Ágikának, aki ezen berágott. Nem értem miért, hiszen igazán hozzászokhatott volna már ehhez egy olyan nő, akinek 'ura' és parancsolója van, Begi meg pont egy olyan ország szülötte, ahol a férfiak a nők abszolút urai-parancsolói és a nők neve: kuss! Ehhez képest Begi még "tisztelettudó" is volt, mert akár pofán is vághatta volna Ágikát úgy, hogy kirepüljenek a méregdrága hófehér porcelán műfogai, vagy kirugdoshatta volna páros lábbal a konyhából, vagy véresre is verhette volna egy fakanállal, stb.

     - Nos, legnagyobb örömömre Zsófikát eltávolították a versenyből, azzal a megtisztelő búcsúszöveggel, hogy "büszke lehetsz magadra, és a férjed is büszke lehet rád!". Hát, ennél többet nem is nagyon ért el, és másra nem is nagyon lehet "büszke", mint hogy egy életen át jól fogja szolgálni roma urát és parancsolóját, még jobban, még alázatosabban, még több időt a konyhában töltve. Hurrá! Most már csak D. Ágika szépségkirálynő van versenyben. Foggal-körömmel küzd, hogy az ő "ura" is büszke lehessen a kis saját, "különbejáratú" házicselédjére.

     - Most megtudtam, hogy D. Ágika példaképe az anyukája, "mindent" tőle tanult (naná, majd a gyökér apjától). A "mindent" természetesen erős túlzás, mert Ágika meg a "klasszikus házicseléd" anyukája nem sok mindent tud, ilyen formán lehet is "példakép" az anyuka, aki a "szeretetét" zabáltatással fejezi ki, mert másképp és mással nem tudja, nem képes rá. Ennyi, amit tud, ennyit tudott átadni, azaz nem többet, nem kevesebbet, mint bármelyik paraszt Bözsi négy elemivel. Anyuka természetesen szintén nagyon-nagyon büszke a lányára, veri is rendesen a büszkeségtől dagadó mellét: lám, a lányom sem lett okosabb nálam, nem tud többet, mint én, nem képes annál többre, mint én! Hurrá! Nem értem, hogy a nők miért nem tudnak elszakadni ettől a zabáltatok = szeretek tévhittől? Ha zabáltatok(kiszolgálok), akkor szeretek, ha nem zabáltatok, akkor nem szeretek? Ennyire egyszerű lenne és ennyire kevés a szeretet? Ezek szerint a férfiak nem szeretnek, mivel a többségük nem zabáltat? Vagy a zabáltatás a nők kizárólagos szeretetjelzője? A férfiak másképp szeretnek? Mondjuk pénzzel? Pénzt adok, eltartalak, kitartalak, megfizetlek = szeretlek? Értem én, hogy sok hülye abból indul ki, hogy az 'anya táplálja az utódot', de ennek mi köze a férfiak, meg a család egész életen át tartó  zabáltatásához? Az anyaállatok nem szeretetből, hanem ösztönből táplálják az utódokat, és azért, mert muszáj mindenkinek táplálkoznia, különben elpusztulna, és aki nem képes rá önállóan, annak segíteni kell...egy darabig. Ez az utódgondozás lányege. Viszont az anyaállat csak addig táplálja a kölykeit, amíg azok meg nem tanulnak önállóan enni, a felnőtt kölykeit már nem fogja táplálni élete végéig! Pláne nem táplálnak felnőtt, önellátó hím állatokat, sem más nőstényeket. A nők nem a férjeik anyái, azok meg nem gondozni való kölykök, miért kellene egy felnőtt embert táplálni, mint egy oktalan állatot vagy egy magatehetetlen nyomorékot?

       - Ágika a családjának is meg akarja mutatni, meg a világnak is, hogy "több van benne", nem csak egy üres szép nő!!! Te jó ég? Ez lenne a TÖBB? Hogy az üres szépségkirálynő is tud annyit, mint egy bármilyen négyelemit végzett háziasszony??? Hogy szépségkirálynőként sem több, mint egy átlagnő? Nem úgy kellene megmutatni inkább, hogy olyasmit csinál, amit senki más vagy csak kevesen? Például elvégezni az orvosi egyetemet vagy kutatói szakot, elméleti fizikát, matematikát tanulni, a Nemzeti Bank első női elnökének lenni és ehhez hasonlókkal? Szart pucolni-zabáltatni az analfabéta nők is tudnak - ők lennének tehát az etalon, a mérce, a magas színvonal, a minőség és a TUDÁS megtestesítői? Atyám, borogass! Csak hülyéket hívnak ebbe a műsorba? Még jó hogy az utcaseprőknek nem akarja megmutatni, hogy ő is tud utcát takarítani! Nos, sikerült kitörnie a "skatulyából", a zsűri szerint, most már nem üresfejű szépségkirálynő többé, hanem sikerült bekerülnie a "szarpucoló-zabáltató házicseléd" skatulyába, amelybe rajta kívül még legalább 3,4 milliárd nő tartozik a 3,5 milliárdból. Gratulálok!

      - Zsoltika is behozta a párját, "aki mellett az lehet, aki akar". Ez mind szép és jó, de fordítva is igaz? Mert erről egyikük sem nyilatkozott, és csak akkor igazságos bármi is, ha van reciprocitás.

      - Nagyon remélem, hogy nem megint egy hülye háziasszony nyeri a versenyt meg a tízmilliót, aki - az elődeihez méltóan - nem akar semmit se kezdeni a megszerzett "tudásával" meg a pénzzel, csak még jobban kiszolgálni a magatehetetlen családját.

      - Ez a nő egyre hülyébb. Szépségkirálynőnk annyira bizonyítani akarja a világnak, hogy több, mint egy üresfejű maca, hogy sikerült bebizonyítania, hogy még annál is kevesebb! Engem nem győzött meg arról, hogy nem csak egy hülye picsa, sőt! Állítólag a macát "elengedte" a családja a versenyre, ezért lehet itt! Az ő engedélyükkel van itt, mert a család kegyeskedett elengedni mindenes cselédjüket, aki nélkül ugyebár se szarni, se zabálni, se létezni nem képesek. Megengedték a koszos cselédjüknek, hogy a saját céljaiért (bármilyen megalázó baromság legyen is az) küzdhessen, amiért Ágika baromira hálás és térden állva köszöni! Talán még a 10 millió forintból is kap pár ezer forint zsebpénzt, HA megnyeri. Házicselédpárti Rozinát ismerve, minden esélye megvan rá. A család merészen nagy kockázatot vállalt azzal, hogy a zabáltató macájukat elengedték és addig kegyeskedtek megoldani valahogy a szarpucolást meg a zabálást. Azt kockáztatták, hogy ezalatt a néhány hét alatt éhen hal egy felnőtt, épkézláb férfi a két kölykével. Oda nekik a Nobel-díjat! Több mint valószínű, hogy ezalatt a néhány hét alatt a "klasszikus" szarpucoló-zabáltató anyukával szolgáltatták ki magukat ki orrba-szájba Ágika "helyett" (mert  felnőtt, épkézláb pasikat ki KELL szolgálni), mivel a család úgy döntött, hogy kibírják azt a néhány hetet a mindenes cselédjük nélkül, ha ez a cseléd ráadásul még 10 milliót is hazahoz nekik! Ágika rohadtul hálás a pasijának, amiért az "megengedte" neki a versenyzést és kegyeskedik megbocsájtani azt, hogy nem szolgálja ki, nem nyalja ki a fenekét ezalatt. Szánalmas. És ez a nő állítólag államvizsgázott valamiből. De miből? Rabszolgaságból, szolgalelkűségből, a  férfiak kiszolgálásából?

 Hát, én sem akarom elhinni, hogy megint egy ócska, szarpucoló, zabáltató háziasszony győzött!

"Anya győzött!" - Ó, igen, holnaptól megint ő pucolja a szart otthon rátok.

Üzenem a szépségkirálynő picsának, hogy NEM BIZONYÍTOTTA BE, HOGY TÖBB LENNE, MINT CSAK EGY HÜLYE PICSA. CSAK AZT BIZONYÍTOTTA BE, HOGY SEMMIVEL SEM TÖBB, MINT BÁRMELYIK ÉRTÉKTELEN HÁZIASSZONY VAGY ÉPPENSÉGGEL PALÁCSIK TÍMEÁCSKA ÉS TÁRSAI!!! Mi sem bizonyítja jobban, hogy ez a hülye picsa sem a karrierjére költi a pénzt, hanem az esküvőjére, amire már nyolc éve türelmesen vár, az számára a legfontosabb, csakúgy mint bármelyik idióta paraszt BözsiNEK a hétköznapi életben, AMIÉRT képes volt nyolc évig segget nyalni a pasijának, kiszolgálni, bizonygatni neki, hogy milyen jó cseléd, csakhogy az végre "elvegye". Jézusom....Úgy szégyellem magam helyette. Meg tudja még ennél jobban is alázni magát egy nő?

 

Szólj hozzá

főzés háztartás egyenjogúság házimunka versenyzők Sárközi Szabó Zsófi Konyhafőnök VIP ősz Fördös Wossala Dobó Ági