2016. nov 20.

Férfinap! - De kiket köszöntsünk? A selejteket?

írta: Beverly Kills
Férfinap! - De kiket köszöntsünk? A selejteket?

 

Tegnap, november 19-én volt a férfiak napja.

Ezúton kívánok (utólag is) sok boldogságot az IGAZI férfiaknak! Vagyis azoknak, akik önellátóak, nem szolgáltatják ki magukat a nőnemű családtagjaikkal, pláne nem a gyerekeikkel, és akik nem az ötéves infantilis idióta lúzer szerepét óhajtják játszani a családjukban, a kapcsolataikban. Egy igazi férfi háromfogásos vacsorát főz vagy gyereket pelenkáz, vagy ha kell a bányában dolgozik!

Egészségmegőrzés: Ne zabáljatok annyit, főleg nem húst hússal reggeltől estig, mert már nem vadásztok, nem rohantok három napig egyfolytában a mamut  után, és nem is a bányákban fejtitek kézzel a szenet vagy a követ napi 20 órában. Ti is egész nap ültök egy irodában, üzletben, kocsiban, buszban - már nem kell annyit zabálnotok. Felejtsétek el a "férfinak enni kell" ostoba szlogent! Ez a nehéz fizikai munkát végzőkre vonatkozik, rátok már nem. Ha meg mégis úgy érzitek, hogy tömnötök kell magatokat ha kell, ha nem, akkor fussátok már minden nap háromszor körbe a házat, amelyben laktok, mert a 10 hónapos terhes alkat undorító (túl azon, hogy baromira egészségtelen!

0303-mardi-gra-boobs-guess-launch-v3-2.jpg71903f592df3c28140d27a68736f8d38.jpg

Nemi egyenlőség: a nemi különbségek NEM faji különbségeket takarnak! A "nők" és "férfiak" megnevezés csak a szerepre utal, amit a társadalom talált ki,  hogy megkülönböztesse, szétválassza és alá-fölé rendelje az egyébként egyenlő, egyenrangú embereket. SENKI nem születik a férfiak kiszolgálására, szarpucolásra vagy gyereknevelésre, ez csak AGYMOSÁS és a megkülönböztető neveltetés eredménye. Minden nőnemű és hímnemű ember genetikailag és biológiailag egyenlőnek, egyenrangúnak születik, ahogyan igaz ez más fajokra is.

UI: Vajon a véletlen műve, hogy a férfiak napjával egy napon tartják a NEMZETKÖZI WC-NAPOT IS???

Szólj hozzá

apa férfiak gyerekek egyenjogúság házimunka igazi férfiak nemzetközi férfinap nemzetközi WC-nap