2016. nov 02.

Hülye férfiak "aranyköpései". - Hülyeség ellen még mindig nincs orvosság.

írta: Beverly Kills
Hülye férfiak "aranyköpései". - Hülyeség ellen még mindig nincs orvosság.

1. "Nem jelentett semmit az a másik nő! Csak szex volt!" Tényleg? Ha valóban nem jelentett semmit egy másik nő megkefélése, akkor miért kefélted meg? Valami azért csak volt, nem? Hányszor kell egy másik nőt megkefélni ahhoz, hogy "jelentsen" valamit? És ha ez nem megcsalás, akkor mi az? Mennyit kell, hogy jelentsen egy másik nő, mennyire kell szeretni vagy kívánni, hogy megcsalásnak számítson a félrekefélés? És hogy kefélhet félre valaki egy másikkal, aki "nem jelent semmit", ha "szeret" valakit, pláne ha "szerelmes" abba a valakibe? Hogyan szereti azt a valakit: mint a testvérét, a legjobb barátját vagy egy jó házvezetőnőt, aki mellé kell egy kefélőpartner? A hűség FEJBEN dől el. A megcsalás is.

2. TV-híradó valamelyik csatornán, télvíz idején, influenzás időszakban. Riporter megkérdez egy hülye vénembert az utcán: "Ön hogyan védekezik az influenza ellen?". Hülye vénember gondolkodik egy keveset, majd benyögi a választ: "Hát, a feleségem otthon főz...". Te idióta! Ez hogyan függ össze az influenza elleni védekezéssel? Az influenzás emberek többsége is otthon zabál, őket is a hülye feleségük szolgálja ki!

3. Zenei rádiócsatorna, benne egy "híres zenész" jópofizik a pasi műsorvezetőkkel. Az egyik röffenet alkalmával az egyik műsorvezető poénosan rákérdez a zenészre, hogy "nem vagy te meleg véletlenül"? "Híres zenész" nagyon hülye válasza: " Ne viccelj, 5 nővel élek együtt, SÜTNEK-FŐZNEK!" Te idióta! Az, hogy 5 hülye picsa főz meg süt rád éjjel-nappal, és főleg az a TÉNY, hogy KÉPESEK SÜTNI-FŐZNI, hogyan függ össze a heteroszexualitásoddal? Az az 5 idióta lehet az anyád, nagyanyád, nővéred, húgod, keresztanyád, stb.

4.  70 éves állítólag műszaki "értelmiségi" egy kórházban a feleségét látogatva szóba elegyedik valakivel, aki közli vele, hogy a nők is emberek, az emberi fajhoz tartoznak, nem a zsiráféhoz, ezért NEM mások, mint a férfiak, elméletben ugyanazokkal a képességekkel rendelkeznek, mint hímnemű társaik, csak a neveltetésük miatt "különböznek". Hülye műszaki "értelmiségi" vénember ezen teljesen felidegesíti magát, fel-alá rohangál és sorolja a "bizonyítékokat" arra nézve, hogy a nők "mások", azaz alsóbbrendűek. Az első érve: "A nők sokkal kevesebbet keresnek, mint a férfiak!". Te idióta! Ki döntötte el, hogy a nőktől a férfiak ellopják a fizetésük egy részét és saját maguknak adják? A tölgyfa az udvaron? Az evolúció? Szent Péter leszállt az égből és megparancsolta? NEM! A férfiak döntöttek így, a nők meg hagyták és hagyják a mai napig!

5. Gimnázium, negyedik osztály, negyedikes gimnazista pasi (nem tudni, hogy egy ilyen hülye hogyan is kerülhetett gimnáziumba) beszélget a folyosón az osztálytársaival, lányokkal-fiúkkal vegyesen. Természetesen szóba kerül a szex is, mire idióta negyedikes pasi megjegyzi: "Én nem szeretném, ha a barátnőm élvezné a szexet!" - "Miért nem?" - Idióta, negyedikes pasi válasza és indoka: "Mert akkor előbb-utóbb eszébe jutna, hogy pénzt keressen vele és kiáll a sarokra!" Te hülye, idióta! Szerinted a kurvák azért árulják magukat, mert "élvezik" a szexet piszkos cigányokkal, undorító török kamionsofőrökkel, kövér, ocsmány meg öreg pasikkal, akiktől egy normális nő hányingert kap? Vagy a masszázsszalonokban gazdag, öreg, perverz kövér disznókkal? Szerinted a szex önmagában létezik és nem a partnertől lesz jó vagy rossz? Szerinted kizárólag a pasiknak jár az élvezet, a pasiké a szex, a nő meg csak a szex tárgya, aki "normális esetben" csak végigszenvedi a szexet, semmi köze hozzá, miközben te orrba-szájba élvezel? Szerinted annak a nőnek, aki "élvezi a szexet", nincs ízlése, az nem válogat, annak mindenki jó, akinek farka van? A NIMFOMÁNIA (amikor valaki hajszolja a szexet) nem egyenlő a "szex élvezetével" vagy a prostitúcióval! Az egy BETEGSÉG! A szex a partner képességeitől lesz ÉLVEZHETŐ vagy NEM!

images18_1.jpg

Szólj hozzá

apa férfiak nők átverés házimunka hímsovinizmus Aranyköpések Hülye férfiak nem jelentett semmit csak szex volt