2018. jún 07.

Légy igazi NŐ! - Hogyan legyünk NŐK?

írta: Beverly Kills
Légy igazi NŐ! - Hogyan legyünk NŐK?

            "Légy igazi nő!" és "Hogyan legyünk nők?" – azaz hogyan felejtsük el teljesen, hogy emberek vagyunk,

nem pedig a férfiak csecsebecséi, eszközei, alárendeltjei.

Egy "vicc": Zuhan lefelé egy utasszállító repülőgép, mindenki pánikban. Egy NŐ elkezd sivalkodni: - Úristen! Le fogunk zuhanni, meg fogunk halni! Utoljára még éreztesse velem valaki, hogy NŐ vagyok! - Erre egy FÉRFI leveszi az ingét, odadobja neki és rászól: - Nesze, mosd ki!
Na, van kedve bárkinek is ezen röhögni? Mert a NŐ pontosan ezt jelenti!!! Ha igen, akkor megérdemli a megtisztelő NŐ megnevezést!

       Férfiak a parkban nézegetik a félmeztelen nőket tavasszal-nyáron röhögve, mint ingyen műsort, ingyen sztriptízt, mert úgy tudják - és a nők nem cáfolják meg őket ebben -, hogy a nők azért vannak, hogy vonzó, szexis látványt nyújtsanak a legutolsó kis senki pasinak is,  majd miután kinézelődték magukat otthon recskáznak egy jót vagy a közeli klotyóban, bokorban és elégedettek, mert a nők megtették, ami a dolguk. Kielégítették újra a pasik igényeit. Minden kölcsönösség nélkül. És a nők meg is tesznek azért mindent, hogy ne is legyenek többek, mint akikre az útszéli analfabéta munkások recskázhatnak! Annak érdekében, hogy - mint csupán segédeszközök a férfiak életében -, minél alaposabban kielégíthessék a pasik igényeit, vágyait, és e cél elérése érdekében a nők képesek vagyonokat költeni, és az ehhez szükséges pénz megszerzése érdekében robotolni vagy eltartatni, kitartatni magukat, hazugsággal pénzt kihúzni pasikból, de nem baj, mert azért vagyunk a világon, hogy amikor végigmegyünk az utcán, minden pasi meg akarjon kefélni vagy vásárolni. Mert csak ekkor és emiatt érezhetjük magunkat igazán "igazi nőnek"! Sokan képesek prostituálódni is minden formában, pl. masszázsszalonokban vagy gazdag ronda vénemberekkel összeállni, összeházasodni, hogy velük finanszíroztassák a plasztikáikat, szépségeszközeiket, hogy más férfiaknak is tudjanak tetszeni! Ahelyett, hogy a valamilyen módon megszerzett pénzüket az önállóságuk, függetlenségük megteremtésére vagy lakásvásárlásra, vállalkozás indítására fordítanák.


                    Próbáljuk meg összeszámolni, hogy mennyibe kerülhetnek egy átlag „igazi nő szépségéhez" szükséges kellékek!


- évente új sminkkészlet (rúzs, púder, alapozó, szempillafesték, szemöldökfesték, szemhéjfesték, pirosító, korrektor, stb.) a legújabb, aktuális divat szerint, ezen belül téli, tavaszi, nyári, őszi sminktrend, nappali, esti, alkalmi smink, és mindenféle színben, hogy menjen a ruhához, cipőhöz, műkörömhöz, táskához, stb., meg amiről még nem tudok
- ugyanez a helyzet a körömlakkokkal, műkörmökkel - évente, évszakonként, napszakonként más és más, vásárolni, csináltatni
- ruhák, cipők, táskák, melltartók, fehérneműk, fürdőruhák tömkelege, mivel mindegyiknek mennie kell a másikhoz, meg kell külön hétköznapra, hétvégére, estére, otthonra, buliba, színházba, kirándulásra, több színben, fazonban is, és persze ezek is évente a legújabb divat szerint és évszakok szerint, és persze a sminknek, körömnek, frizurának passzolnia kell hozzájuk!
- fodrász hetente, hajfestés hetente-kéthetente, ehhez hajfesték, hajbalzsam, hajápolók, samponok milliónyi variációi
- az aktuális kedvenc celeb sminkjének, frizurájának, öltözködésének a követése, majmolása, a "get the look!", vagyis 'nézz úgy ki, ahogy a kedvenced' feeling megszerzése (már nem is szégyen, hogy NEM önmagad vagy, hanem valaki mást majmolsz) és ehhez megvásárolni a felsorolt kellékeket: sminket, ruhát, cipőt, táskát meg hogy kitől és honnan vásárolta mindezeket: tessék, lehet követni hölgyeim! Lehet szaladni a boltba és egy vagyonért mindent megvásárolni, hogy nagyjából úgy nézz ki, ahogyan egy semmit érő médiabohóc! És ezt minden alkalommal, amikor a celeb megjelenik a nyilvánosság előtt egy adott külsővel.
- botox, arcfeltöltés, arcfelvarrás, ráncfeltöltés, szájpumpálás, kacsapofa műtéti úton, szilikontőgyek méregdrágán, 3-4-5D szempilla, fogfehérítés vagy méregdrága porcelánhéj, lengőborda kivétel műtéttel, visszérkezelések lézerrel, szőrtelenítés test szerte lézerrel, szemhéjfelvarrás, zsírleszívás minden mennyiségben...

Mennyibe kerülhet mindez éves szinten? Tízezrek, százezrek, milliók?

        És mindez csak azért, hogy a nő „jól érezze magát a bőrében”, azaz „szép és vonzó” legyen a férfiak számára, és „igazi nőnek” érezhesse magát, mert minden férfi, aki vele szembejön, meg akarja őt szerezni. Mindez csak azért, hogy a többi igazi nő irigykedhessen és láthassa, hogy neki milyen műtétet kell még megcsináltatnia, milyen kozmetikai szereket kell még megvennie ahhoz, hogy még inkább a férfiak kedvére tehessen. Olyan ez, mintha a rabszolgavásáron vagy a tehénvásáron a rabszolga vagy a tehén büszkén és alaposan kicicomázná magát, hogy minél előbb megvásárolják a leendő és lehetőleg vagyonos tulajdonosaik.
Nem szánalmas?

       Hatalmas üzlet a nők ostobasága az ezt kihasználó üzletembereknek, a rájuk épült "szépségiparban" dolgozóknak, akik soha nem látott sikereket elérve lelkiismeret furdalás nélkül meglovagolják mások ostobaságát, jót röhögnek rajtuk és dollár trilliárdokat kaszálnak rajtuk. Bőven megéri nekik érdemtelenül túlfizetni anorexiás, agyonsminkelt modelleket, sztárokat, hogy reklámozzák a termékeiket, mert az ezerszerese áramlik vissza hozzájuk.

      Majd ezek az agyoncicomázott, a szépségükre rengeteg pénzt és az erkölcseiket költő "igazi nők" csodálkoznak a legjobban, hogy hülye szőkének tartják őket, nem veszik komolyan, nem fizetik meg, nem léptetik elő. Ki veszi komolyan őket, ki hiszi el, hogy egy tetőtől-talpig megcsinált, agyoncicomázott, agyondivatozott nő, aki naponta órákat tölt el azzal, hogy „széppé” varázsolja magát, hetente napokat tölt szépségkellékek, ruhák vásárlásával, divatkatalógusok böngészésével, az ugyanannyi időt és energiát fordít a munkájára, tanulmányaira, önképzésre, gyakorlásra, mint azok a férfiak, akik csak borotválkoznak, fésülködnek reggelenként? Ki hiszi el, hogy lakozik más is bennük, mint a felszínesség, van más is az életükben a külsejüknél, létezik más fontos, fontosabb dolog az életükben a külsejüknél, meg az ahhoz szükséges pénz megszerzésénél? Ki hiszi el, hogy van még más dolgokra is, a munkájukra is ugyanannyi idejük egy munkanap a több órányi cicomázás után? Én nagyon nem.

Eset: RTLII, Való Világ, azt hiszem egy régebbi adás ismétlése, mert csak véletlenül kapcsoltam oda és nem nézek alapvetően "ilyen' műsorokat. Egy gusztustalan kövér faszi röhögve mondja a "férfitársainak", hogy hagyd ott, ne foglalkozz vele, majd elteszik, ha látják, hogy mi nem tesszük el. (Na, ezért nem kapcsoltam tovább, kivártam, mert sejtettem, hogy valami megalázó lesz). A NŐK azt hiszem a zuhanyzóban voltak éppen ezalatt. Egy másik faszi, lópofájú, fekete hajú a kanapén ülve azt magyarázza a "férfitársainak", hogy "hát ők NŐK akarnak lenni, de félnek, hogy mit szólnak odakint". (Itt már tudtam, hogy mire megy ki a játék). Valaki jobbról kérdezett a lópofájútól, erre az odafordult hozzá és lekicsinylően, magától értetődően azt mondta vállvonogatások közepette: - Thhh, hát érted, ők NŐK, őket az teszi boldoggá, ha kiszolgálnak minket, minket meg az, ha kiszolgálnak" - majd mindannyian gúnyosan elkezdtek röhögni....a hülye NŐKÖN.

Tényleg ennyik akartok csak lenni NŐK????

 

Szólj hozzá

nők Légy igazi nő! Hogyan legyünk nők? szépségipar átka