2018. már 21.

A "legjobb dolgok" egyike mesét olvasni a gyerekeknek és süteménnyel tömni őket!

írta: Beverly Kills
A "legjobb dolgok" egyike mesét olvasni a gyerekeknek és süteménnyel tömni őket!

Az alkoholt se felejtsük ki!

             Az újabb agyrohasztó hülyeség, amivel az embereket minél több zabálásra és fogyasztásra késztetik - sikerrel! - most megint egy ostoba reklámfilmben csúcsosodik ki.

Azt hiszem ez is a Tesco vagy CBA reklámja, de kijavítom később, ha nem. Ugyanaz a negédes hangú ribi olyasmit fuvolázik, hogy a legszebb pillanat az életben a meseolvasás gyerekeknek, és különösen örül annak, ha a frissen kisütött süteményeivel hozzájárulhat a "csodához"!

zabaltatas.jpg

            Persze, szoktasd csak minél több zabálásra a kölykeidet, hizlald fel őket, mint a disznókat, amikor már így is minden második-harmadik gyerek meg felnőtt elhízott disznó és tízmilliárdok mennek el a cukorbetegségük, szívbetegségük meg egyéb, kövérség kiváltotta betegségek kezelésére, meg a korán elhalt kövérek temetésére és a munkájuk, keresetük pótlására! Tanítsd meg a kölykeidnek, hogy jutalom jár nekik pusztán azért, mert léteznek, jutalom jár nekik pusztán azért, mert meghallgatják a mesédet, és szoktasd rá őket, hogy állandóan, egész nap zabáljanak valamit, főleg édességet olvasás, tévézés, számítógépezés, mesehallgatás közben, szaladgálás, mozgás, tornázás helyett! Szoktasd hozzá, hogy minden cselekedetükhöz, ami valamilyen élvezettel jár, jár mellé a sütemény is meg bármilyen édesség (vagy alkohol, kábítószer), hogy "még" élvezetesebb legyen, anélkül nincs boldogság! Szoktasd hozzá, hogy nem elég, ne legyen elég a mese és a szülő közelsége, a szülő nem kell feltétel nélkül, csak ha minden nap ad valami pluszt, ajándékot, süteményt, egyebet a "sima" szeretet, nevelés, törődés mellé, amit sütemény nélkül is becsülnie kellene!  Szoktasd rá, hogy az anya-nagymama-feleség egyenlő a süteménnyel, az ajándékokkal, a kiszolgálással, anélkül már nem is kellenek! Ja, és állítsd be úgy a sok hülyének, hogy ez maga a szeretet meg a gondoskodás, vagy legalábbis a legfőbb, szerves része!

            Mint az az alkoholreklám, ami a busás haszon reményében képes úgy kijelenteni a marhaságot, mint ha rabszolgákat szabadítanának fel vele, miszerint nem kell születésnap, névnap, lakásavató ahhoz, nem kell hozzá semmilyen különleges alakalom, hogy IHASS, minden napból lehet "ünnep", így minden nap vedelhetsz, mint az állat. És akkor a valódi ünnepnapokon mit ünnepelnek és hogyan és mivel? 90%-os patikai alkohollal? És miből gondolja bárki, hogy ha valaki rendszeresen, minden nap vagy többször egy héten iszik, akkor előbb-utóbb nem válik belőle alkoholista? Mert így szokott történni, saját szomszédsági tapasztalatomból is tudom, nem csak statisztikailag, hogy tisztességes emberekből hogyan válnak emberi ronccsá azok, akik minden nap "ünnepelnek" valamit. Az alkohol mindig függőséget okoz előbb vagy utóbb, és az is függőség, ha csak egy sört kell meginnia minden nap valakinek, mert anélkül rosszul van! Először egy-egy sör a "gőz kieresztésére", majd mindenkinek (család, barátok, ismerősök, szomszédok, munkatársak) a névnapját, születésnapját, évfordulóját megünneplik egy-egy láda sörrel, azután már tényleg nem kell alkalom, hogy az illető napi szinten igyon és csak azért éljen, hogy megszerezze a napi "betevőt". A kábítósoknál is ez a helyzet általában. Füves cigivel kezdik alkalmanként, hogy "jobb legyen a hangulatuk" a bulikon, majd néhány évvel később heroinos tűvel a karjukban zsákolják be őket az utcasarkon.

          Biztos rengeteg hülye veselkedik neki a reklám hatására NAPONTA sütiket sütni a meseolvasáshoz, mivel minden nap olvasnak mesét a gyerekeknek normális esetben, és képesek ezt GONDOSKODÁSNAK ÉS SZERETETNEK HAZUDNI hipokrita módon, amikor pont az ellenkezőjét cselekszik tudatlanságból, pont ezzel rontják el őket egy életre, pont ezzel teszik tönkre az életüket, pont a gyerekeik betegségekkel, kövérséggel teli életét és a korai halálukat idézik elő. De nem baj, fő, hogy anyuka-nagymama "szeretetből" disznóvá hizlalja a gyerekeit, unokáit. Ne higgyük, hogy egy gyerek, aki naponta háromszor étkezik és délutánonként, esténként még (a legrosszabb időpontban pláne) süteménnyel is tömi hülye anyuka, az nem fog hízni egy grammot sem. Fog. Annyit meg nem tud mozogni egész nap, hogy ledolgozza, mert nagyon sokat kellene ugrálnia ahhoz, óvodában, iskolában üldögélés helyett is, hogy a sütemények tömkelegét leugrálja. Pláne, ha mindez 3-4 éves kor előtt történik, mert kb. 6-7 éves korig szaporodnak a zsírsejtek, Akit ezalatt dagadtra zabáltatnak (mert jaj, de cuki a hurkás csecsemő!) és zsírsejt hiperpláziára késztetik a szervezetét, az genetikától függetlenül is egész életében kövér lesz valamilyen mértékben, egész életében éheznie, diétáznia, szenvednie kell majd, hogy leadjon pár kilót, de sose lesz vékony. Ez lenne a szeretet, gondoskodás anyuka részéről, amikor minden este a frissen sütött süteményével boldogan hozzájárul a meseolvasáshoz?

            INKÁBB ALMÁT ADJATOK A MESEOLVASÁS MELLÉ!!!!

           Senki nem veszi észre vagy NEM akarja észrevenni, hogy az üzletek a saját érdekeiket, hasznukat nézik, nem az emberek, a társadalom egészségét, érdekeit, és mindenféle pozitív érzelem mögé bújtatott álszent hazugsággal manipulálják az amúgy is könnyen manipulálható hülyéket, hogy még többet vegyenek, még többet zabáljanak, még többet rohadjanak a konyhában és minél több embert minél többször zabáltassanak minden nap, reggeltől-estig, mert ez nekik komoly bevételt jelent. Minden napra egy mese és minden meséhez egy kiló süti! Hosszútávon, ha már senki nem fog tudni dolgozni a kövérségtől, és bele is halnak, akkor ki fog vásárolni és pénzt költeni? Ez már persze senkit sem érdekel, csak a mostani, pillanatnyi, azonnali haszon a lényeg az amúgy is hülye, szolgalelkű, házicseléd nők biztatásával, szájukba rágva, hogy csak akkor szeretnek, ha zabáltatnak, ha sütnek-főznek egész nap (amire rengeteg pénzt költenek a Tesco-ban, CBA-ban),és hízott disznót csinálnak a gyerekeikből. És persze csak a süteményükért, ajándékokért cserébe fogják őket szeretni vagy "még jobban" szeretni a gyerekeik.

        Azután meg mindenki csodálkozik, hogy miért vagyunk a kövérek és a betegek országa, miért vezetjük a kövérségi, betegségi és halálozási listákat az egész világon, csodálkoznak, hogy miért zabálnak, nassolnak reggeltől-estig a gyerekek, felnőttek, és közben miért ülnek egész nap a tévé és a számítógép előtt. Nem kéne.

Szólj hozzá

kövérség elhízás átverés hülye reklámok meseolvasás süteménysütés alkoholreklám alkoholizálásra biztatás