NEMI DISZKRIMINÁCIÓ - "FÉRFIAK" és "NŐK" harca

Mi lenne a férfiakkal nők nélkül? - ÖNELLÁTÓAK lennének!

2017. már 01.

Telenor szexizmus

írta: Beverly Kills
Telenor szexizmus

Lassan már nem lesz olyan cég vagy szolgáltató, amelyik nem azt a végletekig és hazugságig eltúlzott "családi idillt" hirdeti a reklámjaiban, miszerint az " anyaság magányos küldetés és rabszolgaság, de ez hű de baromira jó a nőknek, hiszen ezért születtek! ".

Most a Telenor szállt be ebbe az agyoncsépelt és vérlázító hülyeségbe az egyik legújabb reklámjával, amiben két készüléket hirdet egy áráért, hogy a "család mindig együtt lehessen", vagy inkább azért, hogy a selejt férfiak, kölykök még telefonon is képesek legyenek zaklatni és kihasználni a hülye anyjukat!

A reklám a következő : egy hülye, szolgalelkű született némber, azaz bocsánat, egy "gondoskodó anya" (mindenkinek az anyja, ősanyja, még a saját apjáé is, ...

Tovább Szólj hozzá

reklám bevásárlás anyák egyenjogúság házimunka apák Telenor

2017. feb 27.

Ha annyira szép vagy, okos meg tehetséges, miért nem vagy még férjnél?

írta: Beverly Kills
Ha annyira szép vagy, okos meg tehetséges, miért nem vagy még férjnél?

Először ezt a tém á t eredetileg a " Hülye férfiak aranyköpései " poszthoz akartam biggyeszteni, de a válasz hosszabb lélegzetű, minthogy odaférne.

Szóval, ezt a hülye kérdést általában szép, okos, tehetséges és független, szabad nőknek szokták feltenni, nem kizárólag férfiak, de maguk a nők is.

Ennél a bugyuta kérdésnél jobban semmi nem igazolja, hogy a kérdező hímsoviniszta, agymosott és két külön fajként kezeli a nőket és a férfiakat - alá és fölé rendeli őket.

A válasz eléggé összetett, nem lehet csak egy mondatban megfelelni. És én most a HÁZASSÁG INTÉZMÉNYÉRŐL beszélek, NEM a szerelemről! Azt ne keverjük ide.

Egy okos, szép és szabad nő ilyenformán felelne rá.

 - Azért, mert NINCS SZÜKSÉGEM RÁ! ...

Tovább Szólj hozzá

hülyeség férfiak nők átverés házasság apák egyenjogóság

süti beállítások módosítása