NEMI DISZKRIMINÁCIÓ - "FÉRFIAK" és "NŐK" harca

Mi lenne a férfiakkal nők nélkül? - ÖNELLÁTÓAK lennének!

2017. már 20.

Szereted a szexet?

írta: Beverly Kills
Szereted a szexet?

Ezt a kérdést szokták feltenni bárgyúan hülye férfiak, ha szexpartnert keresnek interneten vagy éppen a kiszemelt szexpartner nem hajlandó vele szexelni. Vagy azt a másik, teljesen értelmetlen kérdést, hogy " te gyűlölöd a férfiakat?" ( csak az olyanokat, mint te ) , de ezt most nem részletezném.

Nagyon jól érzékelteti a szellemi színvonalát annak, aki ilyesmiket kérdez. Ilyenkor a normálisabb nők már tovább is állnak, nem kezdik el magyarázni a pasi bizonyítványát. Hogy MIÉRT is értelmetlen ez a kérdés és MIÉRT is mutatja a kérdés feltevőjének a szellemi színvonalát?

Mert szex önmagában nem létezik - az önkielégítést NE soroljuk ide! És ne foglalkozzunk az impotensekkel sem, a frigidekkel, az autoszexuálisokkal, meg a lelki ...

Tovább Szólj hozzá

szex férfiak nők átverés apák jó szex rossz szex

2017. már 20.

Drágám, hol a vacsorám? - Anyádnál, szívecském!

írta: Beverly Kills
Drágám, hol a vacsorám? - Anyádnál, szívecském!

A „ ne strapáld magad, ha találsz egy ostobát, aki elvégzi helyetted a munkát ” szellemében íme, néhány példa.
Idézet a Zsaru magazin 1994-es számából, egy Robi nevű selejt idióta interjújából:


....Vera ideális feleség. Már két éve lakunk Pakonyban, de itt mindig rend és tisztaság van, meg meleg étel, és ami a legfontosabb....Soha nem történt meg, hogy a hónap végére elfogyott volna a pénzünk, mert be tudja osztani. Van úgy, hogy hetekig nincs nálam pénz, de nincs is rá szükségem ”.


És a PELENKÁDAT is kicseréli a pótmami naponta ötször? A pénzedet is a pótmamádnak kell "beosztania", mert te képtelen vagy rá? És MIT CSINÁL MÉG MEG HELYETTED a hülye Vera? MINT EGY HÜLYE DEDÓS! Nem értem, hogy egy felnőtt, ...

Tovább Szólj hozzá

férfiak nők házasság egyenjogúság házimunka apák szexrabszolga konyhai eszköz

süti beállítások módosítása