2017. dec 30.

Biztonsági zóna nőknek? Ez lenne a megoldás?

írta: Beverly Kills
Biztonsági zóna nőknek? Ez lenne a megoldás?

       Nemrégiben a híradóban bejelentették, hogy a németeknél kialakítanak egy "biztonsági zónát" a nők számára, szigorú őrizettel, hogy "biztonságban" szórakozhassanak szilveszter éjszakáján. Természetesen férfiak őrizete alatt. Csakúgy, mint egy HÁREMBEN.

     Történik mindez azért, mert az iszlám bevándorlók egyre több erőszakos cselekményt követnek el európai nők ellen - akik ezt hagyják és rácsodálkoznak és még pártolják is az idegen kultúra beáramlását - és a tavalyi szilveszter idején rekordokat döntögetett az egy éjszaka alatt elkövetett erőszakok száma. Ez lenne a megoldás? A gyógyír a bajra? A válasz az iszlám támadására? Háremeket hozzunk létre a keresztény nők számára és nagy és erős férfiakkal őriztessük? Mivel a nők még mindig képtelenek megvédeni magukat, még mindig nem ismerték fel, hogy az önvédelem (és önellátás) képessége hozzá kellene hogy tartozzon a társadalmunk kultúrájához, minden egyes emberhez. Ennek megvalósulása érdekében csak a nők maguk tehetnének lépéseket, senki más nem fogja helyettük megvívni a harcukat. Ha mégis a férfiakkal, háremekkel, biztonsági zónákkal, gardedamokkal akarják megoldani a helyzetüket, nagyon hamar eljutunk az iszlám nőkre vonatkozó törvényeinek bevezetéséhez Európában is. Ne feledjük, hogy az iszlám eredetileg a nők "védelme" érdekében csomagolták be tetőtől-talpig fekete gyászlepelbe a nőket és szintén a védelmük, biztonságuk érdekében nem járhatnak egyedül az utcán, nem vehetnek részt nyilvános eseményeken!!! Majd ez szép lassan, vagy inkább egyre gyorsabban csapott át teljes elnyomásba, női rabszolgaságba, hiszen aki nem képes megvédeni magát, aki férfiak segítségére szorul, hogy is lenne egyenlő, egyenrangú azokkal, akiknek a segítsége nélkül elpusztulna, hogyan tudna dönteni a saját életéről, pláne másokéról?

     Már csak egy hajszálnyira vagyunk tőle, hamarosan ugyanott leszünk, ahol az iszlámok a nőkkel szembeni hozzáállásukkal, ami ellen jelenleg még harcolunk - a nők szabadságáért, függetlenségéért, a nők férfiak általi elnyomása, ellenőrzése és a nők feletti rendelkezési joguk ellen! Most még csak betondarabokkal, fegyveres őrökkel körbevett "biztonsági zónákat" hozunk létre, ahol elzárva és bezárva, felügyelet mellett szórakozhatnak, majd aztán kitalálják a nagyokosok, hogy jobb, ha a nők ki sem mozdulnak otthonról, ha mégis, csak abban az esetben, amikor nagyon muszáj, és akkor is csak kísérővel, engedéllyel. Azután majd valaki rájön, hogy a nőknek nem is kellene kimozdulniuk otthonról egyáltalán, mert a társadalom köszöni szépen, jól megvan a munkájuk nélkül is, ahogyan évezredekig megvoltak azelőtt, sőt, úgy még jobb is lenne, mert minden férfinak jut majd munkahely, ha a nőket hazazavarják onnan. Bőven elég, ha a nők újra csak és kizárólag szaporodással és kiszolgálással foglalkoznak majd, amihez el sem kell hagyniuk az otthonukat hónapszámra, szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz meg ugyan mi joga lenne egy nem dolgozó, eltartott, alárendelt és kiszolgáltatott nőnek? Elég szórakozás nekik az, hogy "nem kell" dolgozniuk és otthon, bezárva, a családjukat éjjel-nappal szolgálva, "biztonságban" élhetik le az életüket. Ezt akarjuk?

       Miért engedjük már most is, hogy a saját hazánkban, idegen kultúrájú emberek garázdálkodjanak és mondják meg nekünk a tutit, követelődzenek, lázadjanak, romboljanak, gyilkoljanak, erőszakoljanak? Miért mi vagyunk azok, akik nem akarjuk "megsérteni" a senki által nem hívott, gyökeresen más vallású, felfogású embereket azzal, hogy egyáltalán létezünk, és másképp élünk, öltözködünk, viselkedünk, mint ők? Mikor jelenti ki már valaki és szólítja fel ezeket a migránsokat, hogy éppenséggel ők azok, akik megsértik a mi kultúránkat, szabadságunkat, pedig ők csak "vendégek" itt, ráadásul senki nem hívta őket, semmi közünk hozzájuk? Miért nem mondja ki végre valaki, hogy nem nekünk kell az idegenekhez alkalmazkodnunk, hanem nekik kell(ene) hozzánk?! Én, egyedül mit tehetnék, ha senki nem csatlakozik? Pusztába kiáltott szó...

       Svájcban egyre több katolikus templom zár be, hogy ne legyen balhé, "ne sértsék meg" ezeket az idiótákat, inkább gyáván megfutamodnak előlük a saját hazájukban. Most már nem csodálom, hogy miért mi védtük egyedül Európát évszázadokon keresztül a törökök ellen! Ha nem tesszük, már rég iszlámok lennénk és én nem írhatnám meg ezt a cikket, mert analfabétán, lefátyolozva szolgálnám uramat és parancsolómat, a nevem meg kuss! lenne. Svédországban hosszú évek óta léteznek "no go" övezetek, ahol az iszlám az úr, az ott lakó svédeknek engedelmeskedniük kell az iszlám törvényeknek, különben megbüntetik vagy meg is ölik őket. A rendőrség nem mer bemenni, messzire elkerülik ezeket az övezeteket, ha mégis muszáj odamenniük, "követeket" küldenek az övezetek határára és alázatosan engedélyt kérnek, hogy intézkedhessenek. Ezt akarjuk?

      Szörnyű, hogy már megint a nőknek kell félniük, rettegniük, óvatosnak lenniük, fal mentén osonniuk szemlesütve, miközben a (iszlám)férfiak szabadon járhatnak-kelhetnek, garázdálkodhatnak, őket nem keríti el senki és semmi, őket nem őrzik, nem zárják-kerítik el, nem felügyelik, nekik nem kell állig felöltözve az utcára menniük, azt tehetnek, amit akarnak. Az elviekben és elméletileg  szabad és független nőkre a szeparáció vár. Az iszlám férfiak meg röhögnek a markukba, hogy lám, a nők itt is ugyanolyan gyengék, bénák, magatehetetlenek, mint náluk, bábok csupán a férfiak kezében, hiába viselnek miniszoknyát, hiába járkálnak az utcán kísérő nélkül, semmi különbség nincs közöttük és az elnyomott iszlám nők között, itt is ők, az iszlámok lesznek a nők urai, parancsolói, gazdái könnyedén, minden különösebb megerőltetés nélkül.

      De miért a (most még) többségben levő nőket kell elszeparálni a saját hazájukban az idegenektől, miért nem fordítva? Mi következik ezután? Külön, elszeparált (biztonsági) járművek a nőknek? Külön, elszeparált parkok, szórakozóhelyek, mozik, színházak? Külön városrészek, városok, falvak, majd végül a háremek? A burka meg a csador mikor jön? Ezek után vagy még a hárem intézményének bevezetése előtt? Miért nem tesszük kötelezővé az önvédelem oktatását lányok részére az általános iskolákban? Miért egyedül a férfiaké a világ, miért ők az egyeduralkodók, miért a nőket kell rejtegetni, takargatni, elkeríteni, szeparálni a férfiak elől, és miért a férfiakra kell bízni az "őrzésüket", pont azokéra, akik elől rettegve zárkóznak be a házaikba és menekülnek a "biztonsági zónákba"??? Miért nem állítjuk már meg valahogy ezt az egész sírni valóan röhejes folyamatot, miért nem teszünk ellene valamit, miért nem tesznek ellene a nők valamit? Miért várják, hogy majd a férfiak megoldják helyettük? A férfiak csak rejtegetéssel és a nők szabadságának, önállóságának elvevésével tudnák megoldani, ahogyan az iszlámok is teszik, mivel nem lehet minden nő mögé egy férfit állítani, már csak azért sem, mert sok olyan férfi van, aki nem tudja megvédeni saját magát sem, nem beszélve arról, amikor egy idő után az őrző az őrzött ellen fordul és válik a kínzójává. Ki védi meg a nőket a nőket őrző férfiaktól? A nagyszerű találmányunk, a  "távolságtartó rendelkezés" szart sem ér az analfabéta vagy csak arabul gagyogó, csak az iszlám törvényeket, szokásjogokat ismerő idegenek ellen, főleg mivel a civilizált társadalmunk erőszakos, tanulatlan és férfiasságukat veréssel mindenáron bizonygatni akaró férfitagjai ellen sem sokat ér, csak akkor ha egy rendőr is ott áll a nő háza előtt.

 

 

 

Szólj hozzá

egyenjogúság nők bántalmazása iszlám kultúra iszlám vallás immigránsok biztonsági zóna nőknek nők elnyomása