2017. máj 29.

"Cigit adott a babának, de nem őt büntetik, hanem az anyát"!!! - Ilyen az egyenjogúság?

írta: Beverly Kills
"Cigit adott a babának, de nem őt büntetik, hanem az anyát"!!! - Ilyen az egyenjogúság?

Na, most állítsa valaki, hogy VAN egyenjogúság!

Egy 24 éves cigány pali cigit nyomott a kétéves unokahúga szájába, állítólag viccből,

és mert biztosan tudták, hogy a gyerek majd nem tüdőzi le - annak ellenére, hogy többször ráüvöltött, hogy tüdőzd le! -, és ha mégis, akkor meg tudták volna akadályozni! A gyerek anyja 22 éves. És még örülhetünk, hogy nem 12, mert romáéknál akkor szokás kezdeni a gyerekcsinálást! Bár a feje lágya még mostanra sem nőtt be, mivel ő maga vette fel a "cigiztetést" és felettébb viccesnek találta a hülye bátyjával együtt. Váltig állítják, hogy csak "vicc" akart lenni. Mi volt ebben a vicces? Függetlenül attól, hogy az anya is bűnös, teljesen érthetetlen és felháborító igazságtalanság, hogy csak őt helyezték vád alá, a cigiztető férfit, a bátyját meg NEM! Ha megerőszakolta, megverte volna a gyereket, akkor sem büntetik? Vagy az más kategória? Megerőszakolni, megverni más, mint tüdőrákot vagy halálos kimenetelű köhögési rohamot okozni?

Az is az igazsághoz tartozik, hogy vidéken, parasztok között szokás volt és még ma is bizonyára, hogy a csecsemővel pálinkát itattak, hogy ne sírjon, hanem végre elaludjon. Ezt jó néhány parasztember szájából hallottam, akiket szintén megitattak anno és ők is itatták a saját gyerekeiket. Még dicsekedtek is, hogy azért bírják olyan jól a piát, mert már az "anyatajjel szívták" magukba. Szó szerint. Ki tudná megmondani, hogy mióta és hány helyen szokás, de biztos, hogy nem csak három helyen az országban és nem fejeződött be 50 évvel ezelőtt. Ehhez képest az a néhány perc cigiztetés szinte semminek tűnik.

Erről az esetről eszembe jut egy másik, amikor néhány évvel ezelőtt egy kétéves gyerek belefulladt az emésztőgödörbe az udvaron, miközben kint játszott, az apja meg szintén az udvaron vágta a fát!! Az anya csak pár percre (vécére) szaladt be a házba, addig az "apa" cseszett a gyerekére ügyelni, esze ágában sem volt ránézni, hiszen azért van az anyja, neki semmi köze hozzá. Megdöbbenve néztem a híradóban, ahogyan az anyát hátrabilincselt kézzel elviszik a rendőrök, miközben az "ÉDESAPA"  A KERÍTÉSNEK DŐLVE, NYUGODTAN VÉGIGNÉZTE ÉS RÖHÖGÖTT A MARKÁBA. Ő MEGÚSZTA. Nem tudom mi lett az ügy kimenetele, de a fejemet teszem rá, hogy csak az anyát ítélték el, hiszen  a hülye, hímsoviniszta társadalmunk meggyőződése szerint csak az ő kötelessége ügyelni a gyereket a nap 24 órájában. Még sajnálatosabb és szomorú, hogy a nők nagy része egyetért ezzel és átkozzák ilyenkor az anyát, fenyegetik, és nem gondolnak arra, hogy az is csak ember, aludnia, ennie, kakálnia kell - ahogyan nekik is. De már számtalanszor történt ilyen igazságtalanság, amikor is gyerekek estek ki az ablakon, az apa vagy nagymama vígan aludt a másik szobában, és csak az anyát ítélték el, a szegény alvó apukát meg sajnálták. Ráadásul egy rakás idióta halálosan meg is fenyegette az anyát kizárólagosan, amiért el mert aludni tíz percre vagy ki mert menni a vécére!

Azért arra is nagyon kíváncsi lennék, hogy a legutóbbi eset kapcsán, az a 3 éves kislány MIÉRT PONT A TETŐABLAKON próbált a szülei után menni - a rendőrség feltételezése szerint??? Ezek szerint azon át szoktak közlekedni, természetesnek vette hát, hogy azon menjen ki az utcára? Vagy inkább arról van szó, hogy a gyerek megörült, hogy egyedül van és nekiindult a tetőablaknak kíváncsiságból? Azonkívül nagy teljesítmény lehetett feltornáznia magát a tetőablakhoz és kinyitni azt. A gyerek ebben az esetben tudta, hogy rosszat csinál, mint a tavalyi esetben is, ahol egy 4 éves kisfiú megvárta, amíg az anyja elszundít a kisebb testvére mellett, majd csöndben kinyitotta a szoba ajtaját, kiment a folyosóra, halkan behúzott egy széket a szobába, egészen az ablakig, felmászott rá és az életével fizetett a rosszalkodásáért. ez sem lehetett kisebb teljesítmény. Mert ez a gyerek is nagyon jól tudta, hogy rossz és tilos, amit tesz, nem véletlenül várt a nagy pillanatra, amikor mindenki elalszik! Egy 3-5 éves gyerek már pontosan tudja, hogy a környezetében mit szabad, mit nem és mi a rossz és mi a jó. Aki ezt tagadja, az hazudik, még magának is. Más kérdés, hogy bár tudja a gyerek, hogy rossz és a szülei által tiltott dolgot tesz, mégis megteszi valamilyen okból, meg azért, mert nem tudja felmérni a tetteinek a következményeit.

Miért bocsájtjuk meg az apának, ha nem apa? Miért vesszük természetesnek, és verjük az asztalt, hogy még ha tele is van a lakás családtagokkal, akkor is csak és kizárólag az anya felelőssége a gyerek, senki másé? Apukának semmi köze hozzá, pusztuljon az anya...egyedül ő!

Szóval, tényleg NINCS nemi diszkrimináció, mikor még a nők is egyetértenek azzal, hogy csak az anya a felelős, a cigiztető férfi buksiját pedig meg kell simogatni, és maximum egy ejnye-bejnyével elintézni a szerepét az ügyben?!

Ennek az egésznek az a jól kihangsúlyozott üzenete, hogy egy 'apának'/férfinak NEM kötelessége a saját gyerekeiről gondoskodnia, a saját gyerekeire ügyelnie, viszont egy anyának/nőnek meg a (kizárólagos) kötelessége! A férfiak mossák a kezüket, ők nem hibáztak, nem vétettek a törvény ellen, hiszen a törvény is kimondja, hogy semmi közük a saját gyerekeikhez, családjukhoz, bármi történik velük, az csak és kizárólag az anya felelőssége lehet, még akkor is, ha nem is volt otthon. Ők semmiért sem felelősek, pláne, ha nem is a gyerek apja, csak a nagybátyja vagy a szomszédja. Sőt, a férfiakkal kell úgy bánni a családban, mint a gyerekekkel, mindenkinek, még a saját gyerekeinek is, és egy "picibabát" nem lehet törvény elé állítani.

Hallottam már olyan felháborítóan extrém esetekről is, amikor egy gyerek megsérült vagy meghalt egy otthoni balesetben miközben az apja vigyázott rá, az anyja meg ezalatt dolgozott a munkahelyén. A tragikomédia az volt, hogy itt sem az apát vádolták meg, hanem az anyát, méghozzá azért, mert MAGÁRA HAGYTA A GYEREKÉT"!!! De az IGAZI TRAGÉDIA, hogy számos nő egyetértett ezzel. Tragédia, hogy sok nő saját maga és nőtársai ellen van, a saját kárát akarja mindenáron, mert úgy véli, meg van győződve róla, hogy bármilyen bűnt is követ el, neki sokkal súlyosabb büntetést kell kapnia, mint a férfiaknak, mert ő csak egy"nő", nem ember, rá más szabályok vonatkoznak, mint az atyaúristen férfiakra, és csak neki kell bűnhődnie! Ez az igazi tragédia!!!

Reméljük, ha a rendőrségnek nem is, de az ügyészségnek/bíróságnak megjön az esze és az igazi bűnöst is elítéli, nem csak az anyát.

Képtalálat a következőre: „cigit adott a babának”

Szólj hozzá

diszkrimináció átverés egyenjogúság igazságtalanság cigit adott a babának