2017. már 07.

9 évesen lett felnőtt - Az apja cselédnek használta

írta: Beverly Kills
9 évesen lett felnőtt - Az apja cselédnek használta

Néztem az előzetest, de a teljes műsort már nem fogom. Undorító az a szexizmus, az ostobaság és a nemi diszkrimináció, ami árad ebből a történetből.

A Krisztina (ha jól figyeltem) nevű lányt 7 évesen hagyta el az anyja az 5 meg 3 éves öccseivel együtt. Apuka nem sokáig viselte gondjukat, már 9 évesen háztartási cselédnek használta egyszem lányát, vette el a gyerekkorát és vele végeztette el mindazt, amit neki kellett volna, ami az ő kötelessége lett volna. Ez a szerencsétlen csaj 9 éves kora óta naponta szolgálja ki az apját meg a felnőtt öccseit. Persze ezen senki nem botránkozik meg, hiszen "így van rendjén".

Kérdéseim lennének:

 - Hol van az megírva, hogy egy gyermekkorú gyereknek kell """"gondoskodnia""""" az apjáról, egy felnőttről és nem fordítva? Gyerekként miért kellett kiszolgálnia egy felnőttet meg egy másik gyereket? Miért neki? Mert lány? Miért nem büntetjük, ha egy felnőtt ember elveszi a saját gyerekének a gyerekkorát? Miért tartjuk ezt "természetesnek" a 21. századbank?

 - Miért kell egyáltalán """gondoskodni""" felnőtt, épkézláb, dolgozni képes, (elméletileg) önmagukat ellátni képes emberekről? És miért pont a nőneműeknek? Hol van ez megírva?

- A lánygyerek miért az apja meg az öccsei házicselédje?

- Az öccsei csak 2 és 4 évvel fiatalabbak nála. Ők miért nem kapcsolódtak be 9 éves korukban a háztartás vezetésébe? Az ő gyerekkorukat miért nem vette el "apuci" meg "nagymami"?

- Mit csinált és csinál az apja a gyerekei ellátása helyett? NE MONDJA senki, hogy "dolgozik", mert MINDENKI DOLGOZIK és nem a nap 24 órájában!!!! A dolgozó nők is ellátják a háztartást meg a kölyköket, akkor a dolgozó apa miért NEM AKARJA? Miért mentjük fel a férfiakat a kötelességeik alól? Egy gyereklány iskola mellett is "el tudja látni a családot", mint oktalan, tehetetlen állatokat, egy felnőtt férfi, egy apa meg nem képes rá? MIÉRT NEM AKAR  képes lenni rá?

 - Ez az "apának" csúfolt szemétláda miért vette el a lányától annak a gyerekkorát, csakhogy ő továbbra is ki legyen szolgálva, miután a felesége lelépett?

 - Miért szolgálja ki ez a hülye csaj még mindig a felnőtt apját meg a felnőtt öccseit?

 - Miért használja ki az apa meg a két felnőtt "testvér" még mindig ezt a hülye csajt és szolgáltatják ki még mindig magukat? És meddig fogják?

 - A hülye nagymama miért csak a lánygyereket tanította meg főzni meg takarítani? Mert a fiúknak ehhez semmi közük? MIÉRT IS?

 - Miért NEM SZÓL ennek csajnak meg a hülye apjának valaki, hogy a lánygyerek NEM AZ APA meg a FIÚTESTVÉREK CSELÉDJE, és NEM IS AZ ANYJA HELYETTESÍTŐJE? Miért hisszük azt, hogy a lánygyereknek át kell vennie az anyja helyét? MIÉRT??? MIÉRT KELL KISZOLGÁLNIA AZ APJÁT MEG A TESTVÉREKET? ÉS AZ ANYÁNAK MIÉRT KELL?

 - ENNEK ISMERETÉBEN NEM CSODÁLOM, HOGY AZ ANYA LELÉPETT! Biztosan megunta a szarpucoló  ingyencseléd szerepét, nem így képzelte el a "családot" és nem akart így tovább élni. Én is leléptem volna.

 - Miért bólogat mindenki, hogy ez "így van rendjén"? Miért nem szól valaki a hülye apjának meg a testvéreinek, hogy hagyják már abba ennek a szerencsétlen hülyének a kihasználását?

cseledgyerek.jpg

Szólj hozzá

anya apa gyerekek egyenjogúság házimunka keresem a családom