2018. ápr 28.

Koncz Zsuzsa és az iszlám?

írta: Beverly Kills
Koncz Zsuzsa és az iszlám?

          Megvallom őszintén, hogy nem nagyon ismerem Koncz Zsuzsát - amennyit láttam-hallottam tőle, az alapján nem szeretem sem a hangját, sem a zenéjét, sem a személyiségét. Ez még nem lenne önmagában érdekes, felőlem bátran énekelgethet, de most

a napokban láttam egy "plakátot" egy buszmegállóban a könyve megjelenéséről, amin igencsak meglepődtem. Mivel nem ismerem Zsuzsi nénit, sem a munkásságát igazán, ezért nem tudom eldönteni, hogy az alábbi plakátkép stílusa teljesen normális-e tőle vagy már előre készül a migránsok millióinak betelepülésére és így akar bevágódni az iszlámoknál?

fenykep0170.jpg

         Amint megláttam a plakátot, rögtön egy iszlám csador vagy ahhoz hasonló jutott eszembe, ami semmiképpen sem illik egy európai nőhöz, főleg a mostani társadalmi-politikai változások idején. Azért teszem fel a fotót, mert nekem sehogy sem stimmel, valami hibádzik ezen a képen. El sem tudom elképzelni, hogy mi lehet Zsuzsi néni üzenete a migrációs válság közepén? Hogy jól fog állni nekünk is a csador, ha nem fekete, hanem világoskék? Vagy, hogy meglehet szokni, együtt lehet vele élni, ne bánjuk, ha beköszönt a sharia törvénye, mert akár még meg is szerethetjük? Akármi is legyen az, amit visel, "divatos sál" vagy valami egyéb, eléggé morbid a mostani helyzetben, amikor néhány nappal ezelőtt Brüsszelben az ottani hatalmas létszámúra duzzadt iszlám párt a nagygyűlésén kijelentette, hogy céljuk 2030-ra az egész országban - és ha lehet egész Európában - bevezetni a shariát, eltörölve a keresztény törvényeket, jogrendszert, és minden nőre burkát vagy niqab-ot kényszeríteni, valamint engedélyezni a 12 éves lányok férjhez adását. Bizakodásuk alapja, hogy ott már a lakosság 30%-a muszlim és szerintük (meg szerintem is) nem kétséges, hogy többszörösen túl fogják szaporodni az európaiakat 20-30 éven belül, mivel náluk sokkal több gyerek születik. Ezen nem is lehet csodálkozni, ha náluk 12 évesen kezdenek el szaporodni a lányok, és csakis szaporodásra tartják őket. Egy tavalyi felmérés szerint az európai muszlim nők 20 éves korukra már a harmadik gyereküket is megszülik. És még hol van a menopauza ideje? Addig még mennyi születik? Nem beszélve a többnejűségről, mint annak a szíriai Mohamed nevű félállat esetében Németországban, aki a négy feleségével és 24 gyerekével éldegél évek óta boldogan a segélyekből. Azt nyilatkozta, hogy nagyon jól érzi ott magát, de ha változás állna be, akkor Magyarországra költözik, mert 2015-ben Magyarországon keresztül sétált át háborítatlanul Németországba és nagyon tetszett neki az országunk. Na és persze itt is meg fogja kapni a havonta 9 milliós segélyt, miközben mi 80 ezrekért gürcölünk. Egy másik szíriai ugyanígy él boldogan két feleséggel és 6 gyerekkel. Az első felesége, aki talán még 20 éves sincs, éppen a hetedik kölyökkel terhes. Szülnek, amíg bele nem pusztulnak. Bár, nem is kellene nagyon csodálkoznunk ezen, hiszen itt él velünk Magyarországon egy barna bőrű kisebbség, akik szintén Ázsiából jöttek, közös a gyökerük és ugyanezt csinálják.

Szóval, Zsuzsi néni, egyáltalán nem menő ilyenekkel viccelődni, vagy még "véletlenül" is hasonlóságot teremteni!

 burkasnok.jpg

Nagy a hasonlóság, nem?

 

Szólj hozzá

átverés plakát migráció Koncz Zsuzsa új könyve iszlám kendő