NEMI DISZKRIMINÁCIÓ - "FÉRFIAK" és "NŐK" harca

Mi lenne a férfiakkal nők nélkül? - ÖNELLÁTÓAK lennének!

2017. jan 29.

Veronai buszbaleset - isteni csoda az életbenmaradottaknak? És az áldozatoknak?

írta: Beverly Kills
Veronai buszbaleset - isteni csoda az életbenmaradottaknak? És az áldozatoknak?

Mélyen megrázott ez a tragédia (is), és csak azért írok róla ebben a blogban, mert maximálisan együttérzek a 16 áldozattal és szeretteikkel.

Természetesen nagyon örülök, hogy az utasok többsége életben maradt (bár mindenki!), de nem hagyhatom szó nélkül, amit az egyik anyuka mondott  - és ismételgették a híradókban -, miszerint a két gyerekének életben maradása " isteni csoda "!!! Nem értem, hogy ezt pontosan hogy értette. Azt persze értem, hogy nagyon örül és "hálás" valakinek valamiért, de ezzel önkéntelenül is az áldozatok fölé emeli a saját gyerekeit. Az a fiú például, aki kalapáccsal a kezében halt meg, miközben kiverte az ablakot és a társait mentette, nem érdemelte volna meg, hogy életben maradjon?

" Isteni csoda ", ...

Tovább Szólj hozzá

hülyeség veronai buszbaleset isteni csoda 16 áldozat

2017. jan 24.

Az EURONICS szart küld a pénzedért! Vigyázz velük!

írta: Beverly Kills
Az EURONICS szart küld a pénzedért! Vigyázz velük!

Eddig csak egyszer osztottam meg egy másik ember sérelmére elkövetett szemétséget - nevezetesen Giluindil, a csaló, pénzéhes "boszorkánymágus" esetét egy kétségbeesett hozzáfordulóval. Most megint megteszem, mert velem is történt már ilyen, és sok mindenki mással is. Íme:

"December elején rendeltem az EURONICS-tól egy Sagemcom D1110-es vezeték nélküli telefont 3999 Ft-ért, akciós ingyenes házhoz szállítással. Az még hagyján, hogy kilenc napot vártam, amíg végre kegyeskedtek kiküldeni a terméket, de ráadásul egy szépséghibás vackot küldtek, aminek a kijelző részének bal sarkában, teljes hosszában egy vágás-karcolás látható. Elég feltűnő és zavaró a dolog. Írtam az EURONICS Ügyfélszolgálatának, ahol először is egy ...

Tovább Szólj hozzá

hülyeség átverés becsapás EURONICS SZART KÜLD A PÉNZEDÉRT

2017. jan 23.

Szakácsok, akik nem főznek otthon, inkább eszik a feleségük rántott levesét...

írta: Beverly Kills
Szakácsok, akik nem főznek otthon, inkább eszik a feleségük rántott levesét...

Ugye, nagyon csodálkoznánk azon, ha egy villanyszerelő nem szerelne otthon villanyt, hanem a feleségére bízná vagy villanyszerelőt hívnának?

Azon is csodálkoznánk, ha egy szobafestő nem festené ki az otthonát, hanem ő is a feleségére bízná vagy ők is szakembert hívnának.

Azon valahogy mégsem csodálkozik senki, sőt, inkább elfogadja, bólogatva helyesel, egyesek meg még tapsolnak is azoknak a szakácsoknak, akik NEM főznek otthon!

Így van ezzel a Konyhafőnök új, Michelin-csillaggal kitüntetett " sztárséfje ", Sárközi Ákos is, akinek saját bevallása szerint esze ágában sincs otthon főzni (csak nagyon ritkán, ha olyanja van) , inkább az egyszerű háziasszony feleségére bízza azt, mert szerinte " egy varrónő sem varr otthon "! ...

Tovább Szólj hozzá

férfi nők szakács házimunka sztárséf Michelin-csillag Konyhafőnök Sárközi Ákos nem főz otthon

süti beállítások módosítása