NEMI DISZKRIMINÁCIÓ - "FÉRFIAK" és "NŐK" harca

Mi lenne a férfiakkal nők nélkül? - ÖNELLÁTÓAK lennének!

2017. jan 22.

A Penny támogatja a Pöttyös Rudit, már ami a hülye pasikat illeti.

írta: Beverly Kills
A Penny támogatja a Pöttyös Rudit, már ami a hülye pasikat illeti.

Sajnos, a Penny csatlakozott az ' előtte szólóhoz ', a Pöttyös Túró Rudihoz - mármint a hülye reklámjuk mondanivalójához.

A Penny reklámjában mutatnak egy szájtátva bámuló "apát" és fiát, akik félig aléltan bámulnak valamit, miközben az "anya' és feleség szolgalelkűen vásárolgat a háttérben....helyettük (is).

A reklám (és más reklámok szerint is) a férfiak csak DÍSZNEK vannak a boltokban, csak díszként kísérik el a feleségüket, anyjukat vásárolni, vagy maximum azért, hogy "cipeljék", amit az asszony vásárolt, mert az asszony gyenge és hülye - azért ő tudja, hogy mit is kell vásárolni -, a férfi meg nagy és erős meg okos, azért NEM tudja mit kell vásárolni, csak málhás szamárnak jó.

A reklám szerint a ...

Tovább Szólj hozzá

reklám apa férfiak nők házimunka Penny-reklám Pöttyös reklám Penny tároló dobozok matekdoga vírus

2017. jan 22.

"Én hősöm!" - Egy hülye pasi, aki játszik munka helyett.

írta: Beverly Kills
"Én hősöm!" - Egy hülye pasi, aki játszik munka helyett.

Sajnos, a Pöttyös Túró rudi is beszállt a játékba!

Egy hülye ribi rákérdez internetes chat-en a pasijára, hogy mit csinál, aki azt hazudja, hogy éppen TAKARÍT - és persze ez a hazugság és maga a hazugság ténye nagyon vicces a Pöttyös szerint. A negédes hangú ribi erre rápirít a pasira, hogy látja, hogy az számítógépes játékot játszik, aki erre szabadkozni kezd, hogy meg akarja " menteni a világot ". IGEN! Egy számítógépes játékkal! Mire a hülye ribi válasza: - " Én hősöm ", de olyan hangsúllyal, mint egy anya a hülyegyerekéhez szólva, aki valami rosszat csinált, vagy éppen nem csinálta meg a feladatát, de a hülye anyjának ez mégis baromira tetszik és örül neki.

És gondolom, a hülye ribi vett is az idióta " hősének " ...

Tovább Szólj hozzá

reklám Pöttyös túrórudi-reklám Én hősöm mintaférfi

süti beállítások módosítása