2017. nov 06.

Magyar nők, mint a kisebbségi férfiak cselédjei - mi jöhet még?

írta: Beverly Kills
Magyar nők, mint a kisebbségi férfiak cselédjei - mi jöhet még?

                  A múlt héten "nagy tragédia" történt egy roma celeb, B. Joci életében:  az amúgy magyar felesége leesett a lépcsőn és eltörte a farokcsontját. A "hatalmas tragédia" ebben nem az, hogy megsérült a nő, hanem az, hogy cigány Jocika keservesen óbégatva (származásához híven) telepanaszkodta a sajtót, hogy most neki kell a gyerekeit oviba-suliba vinnie, pedig aludhatna 10-ig is, mert ez nem az ő feladata normális esetben, hanem a házicselédjéé, aki éppen most zuhant le a lépcsőn, ki tudja milyen körülmények között. És ez természetesen rosszat tesz a "értékes" hangszálainak is, mert nem tudja pihentetni őket. Na, ezen nevettem és sírtam egyszerre a legjobban, mert ez a felkapaszkodott kisebbségi azt hiszi, hogy van hangja, sőt, ő maga Luciano Pavarotti! Borzalom, hogy mekkora mellénye lett, csak mert egy csomó tanulatlan botfülű megveszi a borzalmas nyekergésével készült CD-it, egyebeit. Még a legrosszabb operaénekes is kb. 100-szor jobb, mint ő.

                   Cigány Jocika magát sajnáltatva sorolta, hogy mennyi teher zúdult rá, mivel a magyar házicselédje eddig mindent megcsinált otthon helyette, a kölyköket is gondozta helyette, neki csak zabálnia meg döglenie kellett otthon, most meg szegénykémnek még a járni képtelen házicselédjét is el kell látni. Cigány Jocika vég nélkül sorolta, hogy miért kellene nekünk őt sajnálni, miért is ő az igazi áldozat és nem a házicselédje. Szegénykém! Szegény tehetetlen, selejt pasi, akinek most néhány hétig a magyar cselédje nem nyalja ki a valagát szarás után! De mit is lehet várni egy kisebbségitől? Náluk az a szokás - csak nézzük meg Bea asszonyt és Győzikét, meg a többieket -, hogy egy nő, még ha árja is, a férfi cselédje csupán. Bár az az igazság, hogy néhány éve Rubint Réka is valami hasonló marhaságot gagyogott arról, hogy szegény Norbika nehogy már felkeljen éjszaka a síró kölykéhez, mert miért pont Norbikának kelljen már felkelnie (mint apának), hadd pihenjen nyugodtan, mert ő úgyis felébred a bőgésre, valamint  szegény Norbika hadd aludjon már reggel tízig, míg ő azalatt hajnali ötkor kel minden nap, elmegy futni, majd utána mind a három kölykét ő viszi oviba-suliba három különböző helyre, majd siet haza, hogy mire balfa## Norbika kegyeskedik felébredni délben, addigra ott gőzölögjön előtte a habos kávé, ami nem maradhat el, mert ez a jó házasság titka - jelentette ki cseléd Réka jelentőségteljesen, a fontosságát kihangsúlyozva, üzenetként, megcélozva a hozzá hasonlóan hülye nőtársait (bár tudnám, hogy akkor miért csalta őt Norbika orrba-szájba?)! Még a férfi műsorvezető is rákérdezett, hogy nem igazságtalan-e ez a rendszer, mert így dupla annyi teher nehezedik rá, de cseléd Rékácska nevetve azt felelte, hogy "de igen, de ez nem baj, ennek így kell lennie, mert ők egy hagyományos család, ahol minden a nő dolga". MICSODA SZÉGYEN és MENNYIRE ALANTAS, MEGALÁZÓ!!! Rékácska tényleg baromira kövér és ronda lehetett fiatalabb korában (nem mintha most szép lenne), ha ennyire nem értékeli magát semmire, ennyire nullának érzi magát buzihangú, alacsony és szintén kövér disznóként kezdő Norbika mellett.

                 Én szégyellem magam helyette is, meg a többi hozzá hasonló nő helyett is. Ennyire megalázkodni egy farok előtt, ennyire alárendelni magukat egy ostoba, tehetségtelen vagy csak jó helyen-jó időben ott levő faroknak?! Ez a sötét középkor, nem a 21. század...És mennyire sötét lehet az ilyen nő! Agyilag tuti sötétebb, mint pl. az ura-parancsolója bőre színe. Lehetne még ennél is mélyebbre süllyedni? Talán az lehet még ennél lejjebb, amikor fehér nők kitüntetésnek tartják, ha néger stricinek dolgozhatnak és verethetik magukat agyon vele...

               Nem tudom elképzelni, hogy ez a magyar szalmazsák hogy hogy nem szégyelli magát, hogy hogy nem ég le a bőr a képéről? És még hány ilyen méltóság, önbecsülés és emberi tartás nélküli nő alázza agyon magát, és önmagukkal együtt A TÖBBI NORMÁLIS NŐT is, akiknek eszébe sem jutna egy roma cselédjévé válni. Hamarosan Sz. Zsófikára is ez a sors vár, ha ugyan már nem e szerint éli az életét.

              Ha valaki meg akarná kérdezni tőlem, hogy miért is "utálom" a (bármilyen) kisebbséget, akkor előbb mutasson nekem legalább tíz /magyar/ személyt névvel, fényképpel (kivéve a fent említett nőket), akik bevallottan "szeretik" őket, és nem csak a "szeressük egymást emberek" - féle vallásos neveltetés jegyében hazudják kötelezően!!!!! Utána szívesen válaszolok...

              

Szólj hozzá

anya apa nők férj egyenjogúság házimunka házicselédek