2016. aug 06.

Megkönnyíteni Anyu munkáját jó! - És ki mondta, hogy a mosás "Anyu munkája"?

írta: Beverly Kills
Megkönnyíteni Anyu munkáját jó! - És ki mondta, hogy a mosás "Anyu munkája"?

 

Ezúttal a Tesco-val karöltve az Ariel/Tomi mosószer duplázott, és az "Anyu okos, mert a hülyéje csak mos és mos" (vagyis "Tomival" mos és ezért lenne ő "okos") bugyuta, hímsoviniszta reklámja után (amelyben idióta "Apu" jobban összekoszolja magát mint a gyerekei, majd rácsodálkozik arra - kihangsúlyozva "férfi" mivoltát -, hogy a koszos cuccokat mosni szokták) ÍME itt a legújabb bugyuta, hímsoviniszta reklám az Tomi/Ariel-től.

"Megkönnyíteni Anyu munkáját jó!" - szól a szlogen, ami nagyon jól hangzana, amennyiben arról lenne szó, hogy a bugyuta férj meg a még bugyutább kölkök anyu után mennek a bányába és vele együtt hordják a szenet, vagy anyu mellé ülnek az irodában és segítenek neki könyvelni, stb., de NEM erről van szó!!!

A reklámban egy bugyuta, selejt férj + bugyuta, selejtnek készülő kölkök """"segítenek""" hülye anyunak teregetni, ami persze kurva jó!

Csakhogy ki a LÓFASZ mondta/ írta meg a "nagykönyvben", hogy a mosás "Anyu munkája" csak és kizárólag és "apunak" SEMMI KÖZE hozzá???

Ki a LÓFASZ mondta/írta meg a "nagykönyvben", hogy egy pasi+kölkök szarának a pucolása KIZÁRÓLAG ANYU MUNKÁJA?

Ki a LÓFASZ mondta/írta meg a "nagykönyvben", hogy csak és kizárólag ANYU született szarpucolásra, senki más?

Ki a LÓFASZ mondta/írta meg a "nagykönyvben", hogy az ÖNELLÁTÁS egyébként teljesen normális tevékenysége a férfiakra NEM vonatkozik?

Ki a LÓFASZ mondta/írta meg a "nagykönyvben", hogy amennyiben bugyuta, selejt "apu" mégis végez valamiféle házimunkát, akkor az kizárólag "SEGÍTSÉGNEK" minősül (amiért cserébe hülye anyu még inkább hason csúszik selejt apu előtt hálája jeléül), nem pedig a családi-háztartási feladatok részarányos vállalásának? SEGÍTENI a szomszéd néninek szoktunk meg vadidegeneknek az utcán, akikhez semmi közünk, semmi kötelességünk feléjük, és a "segítséggel" szívességet teszünk nekik önként és dalolva. Amennyiben bugyuta, selejt "apu" a gatyájába szarik, annak a mosása APU KÖTELESSÉGE az önellátás keretein belül és NEM ANYU MUNKÁJA!!!!! És ha gyerekek szarnak be, akkor ANYU és APU EGYÜTTES KÖTELESSÉGE azt kimosni, akár felváltva vagy együtt, ahogyan az praktikusabb!

Szóval, bármennyire is agymosott idióta is Anyu, aki "boldogan" pucolja a szart ura-parancsolója+kölkök után, mert számára SOHA NINCS MEGÁLLÁS, a mosás NEM ANYU MUNKÁJA! Ezt tartsuk észben! A saját szarunk eltakarítása NEM másnak a feladata, a saját zabálnivalónk elkészítése SEM másnak a feladata és így tovább!

Szégyellnivaló, hogy az emberek 99%-a számára ez nem természetes, hanem pont ellenkezőleg, "fejcsóválnivalóan" természetellenes a "felvilágosult" világunkban, ahol a Marsra képesek vagyunk embereket küldeni, de az űrhajós férfiak a szaros feneküket továbbra is az anyjukkal/feleségükkel töröltetik ki, tőlük várják, hogy orrba-szájba kiszolgálják őket a nap 24 órájában. És még nagyobb szégyen, hogy a Tomi és más mosószergyártó cégek belemennek a nemi diszkrimináción alapuló munkamegosztás népszerűsítésébe a még nagyobb eladás, profit reményében!

 

Szólj hozzá

reklám apa nők egyenjogúság házimunka Megkönnyíteni anyu munkáját jó nemi diszkrimináción alapuló munkamegosztás Ariel mosópor reklám Tesco reklám