2016. dec 07.

Ha "ők" jól alszanak, te is jól alszol! - A Wick szerint a férfiakat csecsemőként kell kezelni.

írta: Beverly Kills
Ha "ők" jól alszanak, te is jól alszol! - A Wick szerint a férfiakat csecsemőként kell kezelni.

Kíváncsi vagyok hány elmebeteg ért ezzel egyet?

A reklám a következő, vagyis inkább két reklámról beszélhetünk:

1. Adva van egy hülye anya, aki körül mindenki köhög egész éjjel - a férje, a gyerekei. Ő természetesen vasból van, őt nem érinti sem influenza, sem ebola, sem semmi más, anyura hiába köhögnek, tüsszögnek, köpnek. A családtagok köhögése miatt hülye anyu nem tud aludni, persze a többiek, a köhögő férj és a köhögő gyerekek viszont IGEN. Őket nem zavarja sem a maguk, sem a többiek köhögése. Erre hülye anyu elkezdi kenegetni ezzel a Wick Vaporub cuccal a gyerekei mellkasát, hátát, meg a pasijáét is, mintha ők maguknak nem tudnák, nekik nem lenne kezük. A csecsemőknél még értem, de egy felnőtt férfinél? Egy köhögő felnőtt férfi, aki NINCS a halálán, képtelen a saját mellkasát bekenni egy krémmel, meg persze egy tablettát sem képes lenyelni egyedül! Mindenhez hülye anyu kell, és mindezt természetesen """"gondoskodásnak"""" csúfoljuk. Gondoskodás, ami csak az idióta apunak és a kölyköknek jár, anyunak NEM! Anyu a született ""gondoskodó robot"", neki ez a dolga, erre tervezték. Apu "gondoskodása" anyu felé kimerül egy szál virág vagy egy doboz bonbon vásárlásában, esetleg "elviszi" vacsorázni valahová (hogy neki NE KELLJEN főznie anyunak!!!).

1230388971.jpg

Apropó. A karácsony is erről szól a tehetősebbeknél! Anyu ilyenkor egy kicsit okosabb, mint a többi rabszolgatársa és rájön, hogy kurvára nem akarja az egész karácsonyt a konyhában rohadva tölteni, sem előtte halálra dolgozni magát EGYEDÜL, mert ugyebár apu szentségtörésnek tartja, ha a kezét a mosogatólébe mártja. Azért van az asszony! Nos, mi a megoldás? Hogy apu is beszáll a karácsony szervezésébe és anyuval fele-fele arányban megosztva, a nagyobb gyerekeket is bevonva készülnek, majd ünneplik meghitt légkörben a karácsonyt? NEM!!! A család befizet egy wellness szállodába és ott tölti a karácsonyt, idegenek között a tömegnyomorban, zajban, zsúfolt kétes tisztaságú medencékben áztatva magát, csakhogy apunak a kisujját se kelljen mozdítania. Apu inkább FIZET, ha anyu ragaszkodik a karácsonyi pihenéséhez! Észre lehet venni a stiklit? A nők válláról csak úgy szabad levenni a "terhet", hogy közben mindenáron megkíméljük aput a házimunkától, ezért inkább szállodákra, bérelhető szakácsokra, a szomszéd Juli nénire vagy bárkire pakoljuk anyu terheit, véletlenül sem apura!

A második reklám sem jobb az az elsőnél. A Wick szerint apu (és csak ő) "csecsemővé" változik amikor náthás, nyűgösködik, sírdogál és csupa olyan dolgot tesz, amit csak a gyerekek. Na, erre megoldás a Wick TriActin forró italpor, mert ha ezt issza, újra a "régi" lesz - azaz mutatnak egy már meggyógyult idióta aput, aki buzgón repülősdit játszik a gyerekszobában, kezében egy repülővel, hátán az egyik gyerekével, majd a hülye és természetesen a családban egyedüliként FELNŐTT anyu odaszól a 3 év körüli gyerekének mielőtt elmenne, hogy "vigyázz apura"! Na ezt a baromságot fejtse meg valaki! A meggyógyult "régi" apu is hülyébb, mint a saját gyereke, de akkor mi a különbség a beteg idióta apu és az egészséges idióta apu között? Anyu persze minden körülmények között, betegen és egészségesen is mindig felnőtt marad.

Szeretném, ha írna nekem olyan, akinek az apja pont ilyen hülye és nem szégyelli az apját!!!

Összefoglalva:

Egy apa jól alszik amikor a családja, gyerekei, felesége beteg és egész éjjel köhögnek. Apa süket és hülye is egyben. A gyerekek is.

Anya nem lehet beteg, ő gép, nem ember. Csak ő nem tud aludni a hangzavarban....gép létére

Anya nyugalma, boldogsága, élete, mindene csak és kizárólag a férfi nyugalmának, boldogságának függvénye. Csak a férfiak számára kell megteremteni a nyugalmat, ha a nő is nyugalmat, békét akar, mert ha nem áldozzák fel magukat, a felsőbbrendű férfi ordít, kiabál, hisztizik, netán véresre veri az asszonyt. Ezért alárendelt anyunak kell úgy ugrálnia, ahogy a férfi fütyül.

Tanulság:

Aput NEM érdekli anyu nyugalma (mert akkor például nem köhögne egész éjjel anyu képébe), de nem is hiszi, hogy ehhez bármiféle köze lenne egyáltalán. Anyu csak háttérszemélyzet....ahogyan a wellness szállodákban dolgozók is.

Anyunak éppen ezért senki sem akar nyugalmat, senkit nem érdekel, hogy ő boldog-e, jól alszik-e. A férj és a kölykök csupa önző rohadék, akiket csak a saját igényeik anyu általi kielégítése érdekel, akik szerint anyu csak háttércselédnek van a világon, szükségletek, igények nélkül.

UI: amennyiben egy felnőtt férfi csecsemőként nyafog, amikor beteg, az kinek a hibája? Ki nevelte idiótának? És ki az a hülye, aki elfogadja mindezt és még adja is alá a lovat?

Szólj hozzá

Wick Vapurub kenőcs Wick TriActin forró italpor Ha ők jól alszanak te is jól alszol Wick reklám beteg apu